Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolkoznak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkoznak az emberek itt olyan szélsőségesen?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a kérdéseket, válaszokat és feltűnt, hogy az emberek vagy nagyon feketén, vagy nagyon fehéren látják a dolgokat. Nincs köztes logikus gondolkodás, pedig a két szín között van több árnyalat is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - E kérdés alatt a férfi az 'erőszakos, perverz' és amit belinkelt kérdést ugyanaz a helyzet, pedig csak testiségre vágynak a párjuktól, aki valami miatt nem adja meg. A válaszok többsége a férfit hibáztatják pedig nem tudja egyik hozzászóló se valójában, hogy mi vezetett el odáig, hogy nincs intimitás.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki.. - E kérdés alatt pedig fordítva reagálnak, pedig a férfi tényleg erőszakos és a nőt kérdezik, hogy miért nem feküdt le vele.

Tisztában vagyok vele, hogy nem ugyanazok az emberek szólnak hozzá a kérdéshez, viszont több kérdés válaszai azt suggalják számomra, hogy az emberek nagyon csőlátásúak.

Szerintetek ebben van valami, vagy nincs alapja?

#paradoxon #ellentétes hozzáállás
2023. júl. 2. 11:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

És hogyha nem hiszti?

Most képzeld el azt a szitut, hogy te szerelmes vagy, kívánod a párod és ő azt mondja neked, hogy nem esik jól, fáj a fejem, fáj a lábam folyamat, de hozzáteszi, hogy te vagy az élete szerelme. Te emiatt reménykedsz, hogy változni fog a hozzáállása, adsz neki esélyt, vagy inkább szakítasz vele?

Nem tudod valójában, hogy a férfi gyökér, vagy naív, akkor miért születtek egyértelműen egyöntetű válaszok, hogy de igenis a férfi az erőszakos?

A másik kérdés, amit belinkelt úgy illene történnie, ahogy te írtad, tehát nem minden nap megfogdosni a melleit a feleségnek, viszont egyetértett a brigád ismét, hogy a férfi a vadbarom, pedig nem volt lejegyezve, hogy mindennap tenné és egyáltalán senkinek nem jutott eszébe, hogy lehetséges, hogy a feleség már nem szereti és azért nem szívesen fogadja a közeledését.

Viszont a nő esetében, ahol a férfi igazán erőszakos volt vele verbálisan olyan hozzászólások keletkeztek, hogy a nő a frigid, direkt kérette magát és hülye, mert nem feküdt le vele.

Szerinted ez nem szélsőséges gondolkodás? Nekem úgy tűnik személyesen, hogy az emberek nem képzelik magukat bele a másik helyzetébe és képtelenek lehetőségeket mérlegelni.

Nincs benne realitás?

2023. júl. 2. 13:53
 12/33 anonim ***** válasza:

Hiába kívánom, a szex két emberről szól. Ha ő nem akarja, akkor nem lesz szex. Nem erőltetem, vagy zsarolgatom, vagy manipulálom, hogy neki ez kötelességes. Én képes vagyok elfogadni, hogy a nincs kedvem és a nem, az azt jelenti, hogy nem. Nyilván egy idő után rossz lenne, ha soha nem lenne és a kapcsolat végét is jelentené egy idő után, de szerintem itt nem ezekről volt szó, hogy hosszú hónapok vagy évek teltek el, mert az egyik félnek soha nincs kedve. (ott valószínűleg tettek is ezért, ha ez így van)

"akkor miért születtek egyértelműen egyöntetű válaszok, hogy de igenis a férfi az erőszakos?"

Erőltetni, zsarolgatni a másikat erőszakos viselkedés. Innentől kezdve én leszarom, hogy szerelmes vagy épp bánatos, mert kevés neki a szex. Az számít amit tett.

A fogdosásosnál a megfogalmazásból elég gyakori dolognak tűnt és nem igazán érvényes az, hogy csak úgy lehet közeledni a másikhoz, hogy megcsöcsörészed. De egyébként is.. ha nincs kedve már a másiknak olyan gyakran veled lenni vagy épp olyan szakaszát éli a kapcsolat, hogy nem gyakori a szex, akkor az rá a megoldás, hogy úgy közeledsz, hogy letaperolod? Gondolod jól fog esni neki, ha alapból nincs meg a vágy affelé, hogy gyakori szex legyen? Szerintem nem.

"... volt vele verbálisan olyan hozzászólások keletkeztek, hogy a nő a frigid, direkt kérette magát és hülye, mert nem feküdt le vele"

Igen, minden kérdésnél vannak gyökerek akik megmagyarázzák, hogy az erőszak is annak a hibája, akit megerőszakoltak, mert hát túl alul volt öltözve meg olyan helyre ment, meg úgy adta magát stb.. ez egy elég gyakori dolog. Az ilyesmit nem kell úgy venni, mintha tök átlag emberek véleménye lenne.

Sokan nem képesek, de szerintem sokkal kevesebben látják szélsőségesen ezeket a kérdéseket.

2023. júl. 2. 14:05
 13/33 A kérdező kommentje:

Én azt tudom, hogy az életben egy bölcs, értelmes ember nem úgy áll hozzá, de engem a válaszok érdekelnek.

Te is csőlátású vagy, te is ugyanazt fújod, mint a többi.

Nem volt feltüntetve, hogy a feleség és a férfi között van-e együttlét és az sem, hogy vitatkoznak-e gyakran, akkor miért gondolsz bele te is olyasmit, ami nincs megosztva? Illetve gondolj rá, hogy nincs nemi aktus, mert tény és való, hogy jó kiindulópont, hogy azért nincs, mert a férfi nem mintaférj, de miért nem verzió, amit az utolsó írt, hogy ilyen az, amikor a nő megalkuvás miatt házasodott meg vele, igazából nem szereti?

Miért a férfi van 'megkövezve' a nő miért nem lehet vele együtt? Ez nekem sztereotípia, általánosítás, egyáltalán nem objektív, logikus gondolkodás.

2023. júl. 2. 14:36
 14/33 anonim ***** válasza:

Jó, már látom mire megy ki itt is..

Akkor mostmár elárulhatod, hogy a linkelt kérdésekből melyiket írtad ki te magad.

"de miért nem verzió, amit az utolsó írt, hogy ilyen az, amikor a nő megalkuvás miatt házasodott meg vele, igazából nem szereti"

Ez is elég nagy hiba, persze ettől még sokan csinálják. Bár talán azt remélik, hogy majd a házasság/gyerek mindent megold.

Az együttlétek száma és a felek viszonya teljesen irreleváns abból a szempontból, hogy miként ítélem/ítélik meg azt a felet aki erőszakoskodik vagy olyan dolgokat tesz amit a másik nem feltétlenül akar, vagy hisztizik amiért épp nem akar.. Pártolni pedig az ilyet, egy igazán görény dolog.

2023. júl. 2. 14:49
 15/33 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező nem érted te a Gyakori kérdések fórumot, hogy hogyan is működik, de majd rájössz.

Én írtam oda egy csomó választ, hogy a nők milyen álszentek, mert amikor a férj simogatja őket, akkor azt "tárgyiasításként" kezelik, viszont amikor tudják egy szexkapcsolatban, hogy csak ürítésre szolgálnak, akkor nem probléma, hogy a férfi bármire rászedheti őket, még akkor se, hogyha szerelmesek, mert abban reménykednek, hogy majd viszonozni fogja. Mindezek ellenére a férfi/férj egy erőszakos állat, mert OTTHON közeledni akar/közeledik.

Amikor ezt leírtam, azonnal lepontoztak (most is le fognak :D), mert volt merszem azt kijelenteni, hogy kettős mércét használnak a nők és férfiak között és hogy a nő, aki lefekszik úgy a férfival, hogy az nem szereti, csak használja, akkor mindenki oda írja válaszként, hogy nincs önbecsülése, mert hagyja magát.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi.. - Mai kérdés, de "érdekes" mert aki azt reagálta, hogy felmosórongy mivel lefekszik vele, még mindig nem dobta ki az "hirtelen" fel van pontozva.

Vagyis egyértelműen a nők írhatják, hogy riherongy egy másik nőnek, de egy férfi ha megteszi, akkor le lesz pontozva, vagy nyilvánvalóan annyi az egész, hogyha a férfi a kérdező, akkor ő a hibás, erőszakos, ha pedig nő, akkor hülye, önbecsülés nélküli 0, de ezt nők írják átlagban és ők is vannak "megdicsérve" zöld pipa által, a férfiak nincsenek még véletlenül se.

Ennyi az egész titka, ez nem szélsőséges gondolkozás, ez kemény "feminizmus" és a bólogató kiskutyák csoportja.

Üdv az oldalon (új vagy, ha nem lennél nem tettél volna fel kérdést)!

N

2023. júl. 2. 15:02
 16/33 anonim ***** válasza:
36%

te sem vagy nő, az fix.

2023. júl. 2. 15:06
 17/33 anonim ***** válasza:
57%

#16:

Pedig az vagyok, csak az egyenjogúság híve vagyok, látom, hogy mi megy itt hónapok óta.

Csak olvasd el amit ott fejtettem ki , meg a bemásolt "hasznos" tanácsokat, amiben lehordják minden felmosórongynak a kérdezőt, mert nő, de ha férfi írja le incelként ugyanazt, akkor 0%-t ér a véleménye.

2023. júl. 2. 15:18
 18/33 anonim ***** válasza:
Elsőnél nők válaszolnak, vagy olyanok, akik már felismerik azt a trollt, másiknál meg többségében férfiak, akiknek oké a szabadság korlátozása, ha a szopás meg van tagadva.
2023. júl. 2. 15:19
 19/33 anonim ***** válasza:
57%

#18:

Vagyis az van, amit pontosan én gondolok, nemek harca folyik és a nők vezetnek. 😂

2023. júl. 2. 15:21
 20/33 anonim ***** válasza:
33%
A nők vezetnek, mert szerintük rossz dolog bezárni valakit akárhova? Még megvágod magad az éles eszeddel.
2023. júl. 2. 15:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!