Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől áldozathibáztató lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől áldozathibáztató lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21/F vagyok.

Még márciusban ismertem meg egy lányt az egyetemen. Az túlzás, hogy részemről szerelem volt első látásra, de már első látásra éreztem iránta egy nagyon erős vonzalmat. Azóta többször randiztunk, de feltűnt, hogy nagyon tartózkodó másokkal, nekem is nehezen nyílt meg, szex még nem volt. Egy hete elmondta, hogy azért tartózkodó meg bizalmatlan, mert 18 évesen megerőszakolták. Nem tett feljelentést az elmondása szerint, prdig tudjs, ki volt. Mindenhogy próbáltam neki segíteni, meghallgattam, mindennek elhordtam az erőszakolót, felajánlottam, hogy pszichológushoz is elkísérem, ha kell, fizetem is, stb. Mindenre az volt a válasz, hogy megoldja ő.

Egy hete rákérdeztem, hogy elég ideje randizunk, lenne-e a barátnőm, meg arra is, hogy nagyon kívánom őt, ő akkor vonzónak tart-e vagy sem.

Erre azt mondta, hogy neki még egy döntéshez idő kell, de higgyem el, hogy fontos vagyok, bízik bennem. Erre úgy reagáltam, hogy ne csinálja már, nem én erőszakoltam meg, nem ártottam neki, engem ne büntessen már a bizalmatlankodásával, ennyi erővel én is utálhatnék minden nőt egy nő miatt. Erre áldozathibáztatónak nevezett. Azóta nem beszéltünk, kétszer online jó éjt kívánt, én is neki.

2023. júl. 1. 07:24
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
48%

Miért nem tett feljelentést?

Én próbáltam, erre szinte kiröhögtek, hgoy párkapcsolaton belül NINCS erőszak. Ja, persze, én kértem, hogy fogjon le és dgjon meg, de oké. Senki nem hitt nekem, a saját családom sem.

A párom szerencsére igen, és igen, türelmesen állt hozzám, nem beszólt hogy jaj, bízzak már benne, nem ő bántalmazott. Ha ezt kimondja, abban a másodpercben elhagyom, mert egy érzéketlen bunkó.

Ő normális, te meg tahó vagy, ennyi.

2023. júl. 2. 17:22
 32/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam jelentkezem a fejleményekkel.

Július végén bevallotta, hogy nem erőszakolták meg, azért találta ki, hogy gondolkodási időt nyerjen velem szemben, hogy kitalálja, mi és hogy legyen. Jó volt a megérzésem, hogy túl sok minden nem stimmel vele. Nem váltunk el békében, mert hazug s.eggfejnek neveztem, amit magára vett.

Azóta kialakulóban van egy másik lánnyal, meglátjuk.

Köszönöm a tanácsokat és hogy

2023. aug. 31. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!