Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak "arra" kellettem neki?
Figyelt kérdés
Egy pár randi után lefeküdtem a sráccal. Igen, tudom, én voltam a buta, hogy túl hamar odaadtam magam neki, de meg volt a kémia és nem éreztem már ezt ilyen nagy dolognak. Előtte többször randiztunk, akkor még csak szóba sem került a szex, nem is utalt rá, stb, csak aztán az egyik találkozó alkalmával adta magát a helyzet. Az egész nagyon romantikus volt, még utána az elbúcsúzás is. De azért csak ott van a levegőben, hogy nem beszéltük meg mik vagyunk, nem vagyunk igazából együtt még, és úgy történt meg a dolog. Írni ír azóta is, de mintha picit távolságtartóbb lenne, kevésbé "érzelmes". Beszéltem vele is erről, azt mondta semmi baj, csak elfoglalt azért nem találkoztunk azóta. De a barátaival találkozott azóta. Tényleg csak a szexre kellettem volna neki? Vagy lehet, hogy van neki más? Vagy csak én reagálom túl a helyzetet?2023. jún. 30. 12:58
31/32 anonim válasza:
Mondjuk ez hogy legyél a barátom, meg a mai párkapcsolatok, ahol a felében csalnak meg dobnak 2 mini hiba után, lecserélik, kicserélik, semmibe veszik és a többi, mindegy is ez a párkapcsolat kimondás. Mondjuk ami érdekesebb hogy van e kölcsönös érzelem és az milyen. Az mondjuk szuperul meg tudja akadályozni a megcsalást.
32/32 anonim válasza:
Szerintem is a #19 javaslatat kovesd es ird majd meg, hogy mit mondott ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!