Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak "arra" kellettem neki?
#22 3nál több volt igen😄
Köszönöm egyébként mindenkinek a válaszokat :)
18. Egy első szex ritkán kifejezetten jó. Nem ismeritek még egymás testét és izgultok is. Akkor hogy lehet, hogy csak a fantasztikus hibátlan szexbe tudtok beleszeretni, ha olyan talán ezerből egyszer van?
Vagy mit néztek ilyenkor? Pl hajlandó-e orálozni, könnyen nedvesedik, csókolózik-e közben, szeret felül lenni, vagy mit vesztek figyelembe, ha mondjuk szgény lány úgy izgul, hogy nem tud 100%.ot nyújtani?
25. Itt ez sokkal osszetettebb. A szexualis vonzodas egy megmagyarazhatatlan dolog.
Vannak dolgok amikre nincs magyarazat. Engem egyszer egy 160 centis pattanasos feherboru sovany ferfier dobtak, hiaba vagyok 190 centi magas sportos es mondjak hogy jokepu. Senki se ertette a csaj valasztasat, egesz egyszeruen csak o o ugy erezte o kell neki nem en. De errol nem mi tehetunk. Vannak emberek akik egyszeruen passzolnak es vannak akik nem. Ez egy megmagyarazhatatlan dolog.
Nem értem. Randiztatok párszor, mert tetszettetek egymásnak.
Lefeküdtetek, mert kivántátok egymást.
Továbbra is beszéltek, ha kicsit zavarosan is.
Én ilyebkor férfiként már úgy gondolnám, hogy kapcsolatban vagyok. Ezt nem kell kimondanom, mert szerintem (magamból kiindulva) ez egyértelmű.
Ha itt nem az, akkor miért nem kérdezed meg?
Géza, tetszel nekem, élvezetes volt veled a szex. Szeretném, kapcsolatot kezdenénk, csak te meg én.
Erre vagy azt mondja, hogy oké, én is így érzek, vagy azt mondja, hogy köszi nem.
Lehetni bármit lehet, de basszus ha nem részegen a diszkó után estek egymásnak, hanem többszöri randizgatás után szépen eljutottak az ágyig egy folyamat részeként ami még jól is esett nekik, akkor mi a fenéért nem lehet azt megkérdezni legkésőbb a szex utáni elbucsúzásig, hogy "te ezt komolynak tartottad, járjunk együtt, vagy csak egy menet volt"?
Ez a közvéleménykutatás, hogy "vajon csak arra kellettem neki" ahelyett, hogy felvenné a telefont és azt mondaná, hogy "jó volt együtt, legyél a barátom", ez a játszma meg a még egy napot kivárás az nagyon béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!