Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak "arra" kellettem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak "arra" kellettem neki?

Figyelt kérdés
Egy pár randi után lefeküdtem a sráccal. Igen, tudom, én voltam a buta, hogy túl hamar odaadtam magam neki, de meg volt a kémia és nem éreztem már ezt ilyen nagy dolognak. Előtte többször randiztunk, akkor még csak szóba sem került a szex, nem is utalt rá, stb, csak aztán az egyik találkozó alkalmával adta magát a helyzet. Az egész nagyon romantikus volt, még utána az elbúcsúzás is. De azért csak ott van a levegőben, hogy nem beszéltük meg mik vagyunk, nem vagyunk igazából együtt még, és úgy történt meg a dolog. Írni ír azóta is, de mintha picit távolságtartóbb lenne, kevésbé "érzelmes". Beszéltem vele is erről, azt mondta semmi baj, csak elfoglalt azért nem találkoztunk azóta. De a barátaival találkozott azóta. Tényleg csak a szexre kellettem volna neki? Vagy lehet, hogy van neki más? Vagy csak én reagálom túl a helyzetet?
2023. jún. 30. 12:58
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#18 Köszönöm, és azt is, hogy ilyen értelmesen fogalmaztad ezt meg :) Nem úgy tűnt, mint aki nem élvezné, sőt, de hát nyilván lehet, hogy tényleg ez történt. Egyelőre igazából én nem keresem, ha ő pedig igen hasonlóan állok a dolgokhoz mint Ő, próbálom lazán felfogni, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
2023. jún. 30. 14:46
 22/32 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem a férfiról árul el sokat, ha már nem kell neki a nő, mert "túl hamar" lefeküdt vele. Az a pár randi nem tudom mennyi, de ha 3+, akkor nagyon gáz, hogy felnőtt férfi létére ő hónapokig akar udvarolni a szex előtt, különben nem tudja embernek tekinteni a másikat.
2023. jún. 30. 14:55
 23/32 A kérdező kommentje:

#22 3nál több volt igen😄

Köszönöm egyébként mindenkinek a válaszokat :)

2023. jún. 30. 14:57
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk azt nem értem akkor hol itt az összecsiszolódás, a hangulat, a csillagállás, a fáradtsági szint, a női hormonok változatossága havonta, ami minden testrészre kihat, vagy a férfi sikerélmények, kudarcok edzés evés rohanás vagy sok idő, pihenés stb. Mégis 1 db szexből akarnak következtetni? Max a nő tudja észlelni mekkora a férfinak, de még az is változó lehet mennyire jön hangulatba. A nő meg aztán teljesen változó.
2023. jún. 30. 15:02
 25/32 anonim ***** válasza:
60%

18. Egy első szex ritkán kifejezetten jó. Nem ismeritek még egymás testét és izgultok is. Akkor hogy lehet, hogy csak a fantasztikus hibátlan szexbe tudtok beleszeretni, ha olyan talán ezerből egyszer van?

Vagy mit néztek ilyenkor? Pl hajlandó-e orálozni, könnyen nedvesedik, csókolózik-e közben, szeret felül lenni, vagy mit vesztek figyelembe, ha mondjuk szgény lány úgy izgul, hogy nem tud 100%.ot nyújtani?

2023. jún. 30. 15:08
 26/32 anonim ***** válasza:
28%

25. Itt ez sokkal osszetettebb. A szexualis vonzodas egy megmagyarazhatatlan dolog.

Vannak dolgok amikre nincs magyarazat. Engem egyszer egy 160 centis pattanasos feherboru sovany ferfier dobtak, hiaba vagyok 190 centi magas sportos es mondjak hogy jokepu. Senki se ertette a csaj valasztasat, egesz egyszeruen csak o o ugy erezte o kell neki nem en. De errol nem mi tehetunk. Vannak emberek akik egyszeruen passzolnak es vannak akik nem. Ez egy megmagyarazhatatlan dolog.

2023. jún. 30. 15:21
 27/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem. Randiztatok párszor, mert tetszettetek egymásnak.

Lefeküdtetek, mert kivántátok egymást.

Továbbra is beszéltek, ha kicsit zavarosan is.

Én ilyebkor férfiként már úgy gondolnám, hogy kapcsolatban vagyok. Ezt nem kell kimondanom, mert szerintem (magamból kiindulva) ez egyértelmű.

Ha itt nem az, akkor miért nem kérdezed meg?

Géza, tetszel nekem, élvezetes volt veled a szex. Szeretném, kapcsolatot kezdenénk, csak te meg én.

Erre vagy azt mondja, hogy oké, én is így érzek, vagy azt mondja, hogy köszi nem.

2023. jún. 30. 15:28
 28/32 A kérdező kommentje:
#27 Hát nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de én nőként csak onnnatól számítok egy ilyen helyzetet kapcsolatnak, ha meg is beszéltük, hogy ez az. De valószínűleg felfogom ezt az egészet hozni neki, csak várok még egy pár napot, és majd esetlegesen inkább személyesen.
2023. jún. 30. 16:07
 29/32 anonim ***** válasza:
84%
#27 Azért mert két ember lefekszik egymással még nem lesznek párkapcsolatban. Ezt valóban le kell konkrétan tisztázni, mert utólag már nem lehet majd reklamálni, hogy én így gondoltam, te meg úgy g9ndoltad. Lehet hogy a srác azóta is fűzi a csajokat a tinderen pl, mert ő másképp képzeli ezt el mint a kérdező lány. Mondják ki mindketten mit szeretnének egymástól, az a tiszta.
2023. jún. 30. 16:15
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni bármit lehet, de basszus ha nem részegen a diszkó után estek egymásnak, hanem többszöri randizgatás után szépen eljutottak az ágyig egy folyamat részeként ami még jól is esett nekik, akkor mi a fenéért nem lehet azt megkérdezni legkésőbb a szex utáni elbucsúzásig, hogy "te ezt komolynak tartottad, járjunk együtt, vagy csak egy menet volt"?

Ez a közvéleménykutatás, hogy "vajon csak arra kellettem neki" ahelyett, hogy felvenné a telefont és azt mondaná, hogy "jó volt együtt, legyél a barátom", ez a játszma meg a még egy napot kivárás az nagyon béna.

2023. jún. 30. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!