Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni azellen, hogy ne terjedjenek rólam ilyen pletykák?
Félelmetes amit írtál, én azt hittem, csak a középiskolában ilyenek a gyerekek, nálunk az egyetemen már nem volt ez jellemző.
Szerintem sajnos ilyen debil emberekkel nincs mit tenni, akiket elhajtottál és ilyeneket terjesztenek mert kőbunkók, a lányok azért mert féltékenyek. Legfeljebb annyit tehetsz, hogy akik ilyenek elkerülödöd őket, biztos van pár normális ember is.
igen, szerintem is félelmetes, én is azt hittem ez max a gimiben divat.
a barátaim persze nem ilyenek, ők tudják, mi igaz rólam és mi nem.
de egy ilyen helyzetben mit tudok tenni szerintetek, amikor jön valaki, aki tetszik nekem, de nem lesz belőle semmi, mert az ilyen pletykáknak hisz, ahelyett, hogy megismerne jobban??
szia!
ismerős a helyzet, alám egy csaj kavart, szintén az egyetemen, szimplán irigységből, elásott mindenki előtt, olyanok beszéltek rólam akikkel egy szót nem váltottam. Volt egy fiu, aki tetszett az a ribi meg szépen bekavart nekem nála is... Én nem bírtam idegekkel. Állandóan megy minden nálunk, furkálják egymást ki, sose okoztam senkinek semmi bánatot, mégis mindig az én vérem szívták! Szóval én teljesen megértelek...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!