Nyáron augusztus elején vtam 1 lánnyal (csak megujjaztam) 1 nő akivel vtam és miután vége vt a dolognak megpusziltam a hasát meg szagolgattam a kezem. Pletykák terjednek róla h aids-es. Ha tényleg az ennyitöl elkaphattam töle?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:09
1/10 anonim válasza:
Nincs rá túl sok esély.
De mostanra már mutatna biztos eredményt az AIDS teszt szóval szerintem ha biztosra akarsz menni akkor csináltasd meg.
2/10 anonim válasza:
Nem, kivéve, ha sebes volt az ujjad.
3/10 anonim válasza:
Ha nem közösültél vele,csak megpusziltad akkor nem.AiDs testnedvek(vér is az,izgalmi váladék is az,ha sebes és a vére a te véreddel keveredik,akkor lehet ilyen.pl sokszor a szájban is lehet apró seb.)által terjed többnyire
4/10 A kérdező kommentje:
nem volt sebes a szám szerencsére
2011. febr. 20. 18:49
5/10 A kérdező kommentje:
csak azért félek mert rá 4 hétre lázas lettem és ez elvileg az 1 szakasz 1ik tünete(de lehet hogy csak iskolaundor volt:D)
2011. febr. 20. 18:51
6/10 A kérdező kommentje:
igazából attól félek hogy amikor megpusziltam a hasát oda is került izgalmi váladék és ezáltal elkaptam vagy még hogy megszagoltam utána a kezem
2011. febr. 20. 18:59
7/10 anonim válasza:
A váladékokoknak keverednie kell,egymáshoz érnie,érintkeznie közvetlenül,meg a tűnetek nem ilyen gyorsan jönnek elő,nem is bíztos hogy az,lehet csak szívatnak,mert terjesztgetnek minden féle hülyeséget.Szerintem nincs semmi bajod,gyűlyts össze egy kis zsebpénzt és lehet a gyógyzsertárba már tesztet venni.
8/10 anonim válasza:
4 hét az semmi. A teszt is minimum 6 hét után mutat eredményt szóval bármilyen tünet csak ezután jelentkezhet.
9/10 A kérdező kommentje:
nem emlékszek már pontosan mindenre de azt biztosan tudom h a szám váladékkal nem érintkezett(maximum ugy hogy az már meg volt száradva)
2011. febr. 20. 19:49
10/10 anonim válasza:
Nézd nem szeretkeztetek,szóval nemiváladák nem keveredett!
Csókolóztál vele?
Ha igen,gondolom egyikőtők szájában sem volt nyílt seb,ha nem akkor meg nincs miért aggódni.
De a legjobb a teszt,vagy kérdezd meg a lányt a terjengő pletykákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!