Ennek már soha nem lesz vége?
Ez a hasmenős vírus meddig tart még? Az egész baráti társaságom ettől szenved,én a fokhagymás pirítóstól kezdve a multivitaminokon át a fertőtlenítős kézmosásig mindent bevetek,hogy elkerüljem,de körülöttem mindenki haldoklik ettől. Meddig tart ennek a nyavalyának a szezonja? Azt hittem,hogy amint kicsit melegebb lesz,elmúlik,pont mint az influenza.
Nagyon be vagyok ijedve tőle,mert múlt héten kezdtem dolgozni az új munkahelyemen, és nem hiányozhatok,arról nem beszélve,hogy télen már voltam nagyon beteg,és amit akkor lefogytam,még nem szedtem vissza.
Ti mivel védekeztek? Hogyan lehet ezt a betegséget "kikerülni"?
Nagyon jó inmunrendszer erősítő a propolisz.. cseppenteni lehet de nagyon keserű ezért mézzel próbáld vagy vmi édesbe.. Még a gyömbér teát is tudom ajánlani ! Az nagyon de nagyon jó.. én ha beteg vagyok anya csinál nekem és másnapra semmi bajom..
mi még felszoktuk dobni egy kis narancsal , mézzel = )
Ez a kettő a leghatásosabb de inkább a másodikat próbáld ki = )
a hányás-fosásnak épp a nyár a szezonja, e-coli, szalmonella, romlott ételek. :D
Hát ne közösködj betegekkel, és ne fertőtleníts azért folyton, mert csak gyengül az immunrendszered. Itt a nyár, van már annyiféle gyümölcs-zöldség, egyél sokat.
Nálun senkinek nincs ilyen baja... Szóval én így kerülöm el asszem. :D
Sokat nem tehetsz amúgy, ez kicsit olyan lutri mindig. Évekig kikerültem az influenzát, pedig beteg barátokat is látogattam, meg midnen, idén viszonozhatták, mert én estem ki, ők nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!