Mitől megy a hasam? Mikor lesz ennek vége?
Figyelt kérdés
3 éve hol vízes hol pedig puha.Nem volt 3 éve már normális székletem.Ja és narancssárga.2szer voltam kórházban ,10 kilót fogytam 3 hónap alatt,nem tudnak segíteni az orvosok.Már mindegy mit eszek,mindentől megy a hasam.Néha naponta 8szor,néha csak 2szer de az is híg.Nem idegalapon van,mert találtak valamit,csak annak nem találják az okát(bélboholy atrophia).Nem lisztérzékenység nem tejcukorérzékenység.Még megyek vissza kontrollra ,de hülyének fog nézni a doki hogy még mindig nem múlt el.Írt kreont,de semmit sem ér.Keserves az életem mert mindig félek hogy rossz helyen jön rám rossz időben.Emiatt nincs barátom sem évek óta.Így randira sem lehet menni.Örülök ha dolgozni el tudok menni,de nagyon félek mindig hogy rámjön.Néha erős görcseim is vannak.Rajtam nem tud segíteni senki.Ha közlöm a belgyógyászommal hogy nem akarok így tovább élni,bezár az idegosztályra?Mert tényleg nem akarok így,EZ NEM ÉLET.És nem tudom ezt elfogadni,pontot akarok tenni a végére.Van más is akinek ilyen problémája van?Segítsetek kérlek,nem akarom elhinni hogy nincs megoldás.2011. júl. 26. 22:52
1/5 anonim válasza:
Chron betegségre nem gyanakodtak? Derítsd ki, hogy esetleg nem az e a konkrét betegség. Nagyon nehzé diagnosztizálni. Chron-nál bizonyos ételeknél lép fel ilyen reakció. Minden ami hüvelyes (bab, borsó stb) gomba, tejföl, tej, szénsavas italok, fűszeres kaják. Írd be a keresőbe és olvass utána. Aztán menj vissza a belgyógyászhoz, mert erős a gyanúm, hogy ez a bajod. Chron betegség nem gyógyítható,de bizonyos szteroidokkal kordában tartható, műteni kell a leggyakrabban, ilyenkor a beteg bélszakaszt kivágják.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,talán abból indultak ki hogy nincs lázam,nem is volt.Azt egy vérvételből megállapítják hogy van e valami gyulladás a szervezetben.Egyszerüen minden vizsgálatot elvégeztek tükrözéseket is.A legjobb helyen voltam a legjobb orvosoknál.Ezért félek hogy ha már ők sem tudnak segíteni akkor így maradok.De most olvasom ízületi gyulladás is kísérheti a crohnt.A térdfájásom már évekkel megelőzte a hasmenést.
2011. júl. 26. 23:47
4/5 anonim válasza:
Láz nem mindig van. Testvéremen is majdnem 3 évet túráztak mire rájöttek, hogy chron beteg. Minden elképzelhető teszten átment, aztán megunta rákeresett neten, hogy milyen betegségnél lehetnek ilyen tünetek. Visszament az orvoshoz ezzel. Csináltak ilyen kontrasztanyagos röntgent és rájöttek, hogy tényleg ez a baja. Ő hányással kezdte, majd folyamatos hasgörcs és hasmenés. 3 hét alatt lement róla majdnem 20 kiló. Nem maradt meg semmi a szervezetében. Ilyen kontraszt anyagos röntgened volt már? Szerintem harcold ki, ha nem. Kicsit kellemetlen, mert bűn rossz íze van a lötyinek,amiből fél litert meg kell inni, de megéri, hátha kimutat valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!