Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában a fiúk tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában a fiúk tényleg erre buknak?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, hogy manapság az tetszik a fiúknak, ha egy csaj iszik, cigizik, rámenős, nyomul, és mindenkivel smárol pl egy buliban. Azok a lányok a népszerűbbek, akik pl kiírják facebookra, hogy annyira berúgtak, hogy nem is emlékeznek semmire, és ez tetszik a fiúknak.Szerintem ez undorító, és nem találok ebben semmi jót, és aki nem ilyen csaj (mint pl én) azokat lúzereknek nézik.

17L

2010. okt. 12. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az idióta férfiak az idióta nőkre buknak. Akinek nem szara, ne kenje magára.
2010. okt. 12. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
A lányoknak meg az kell aki egy taj-paraszt nagy a pofája mindenkinek pofázik.
2010. okt. 12. 20:24
 13/15 A kérdező kommentje:
20:24 te tuti h fiú vagy:DDde amúgy nem igaz amit írtál, én pl a saját környezetemben látom azt, amit írtam, és azt amit te írtál, azt még nem tapasztaltam.Igaz h szeretik a vagányabb srácokat, de ha valaki 'taj-paraszt' azt nem igazán toleráljuk;)
2010. okt. 12. 20:37
 14/15 General ***** válasza:

A fiúk... Nincs olyan, hogy A FIÚK... Lányokból sem mindenki ugyanolyan. Nekem se tetszik ha egy lány cigizik vagy sokat iszik, de ha buliban előfordul esetleg mind2, akkor nem fogom lenézni.

Ha nem buliról van szó, akkor ne dohányozzon se a lány, se a fiú. (buliban se muszáj)

2010. okt. 12. 20:58
 15/15 Tenshi333 válasza:

hát manapság sajnos ez van.. én pl. se nem iszom alkoholt, nem cigizek, részeg meg ha nem iszom, nem is tudok lenni.

Az oszitársam meg, aki hagyja hogy taperolják, szokott inni, smárol a fiúkkal - szinte mindegyikkel - ő a nagymenő az osztályban.

engem meg észre se vesznek. de pl. van egy fiú nálunk, aki ki nem állhatja a piálós, -meg amit leírtam- csajokat. =)

ő pl. tök jól elvan velem, és nem iszik, nuku cigi, vag részegség. - és őt bírom a legjobban az összes fiú közül az osziban, nem is értem miért xD -

röviden: igen, manapság az ilyenek a menők, a normálisak meg a lúzerek. ^^"

2010. okt. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!