Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kerleltem hogy mondja ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerleltem hogy mondja ki hogy nem akart engem soha, de nem mondta. Miert?

Figyelt kérdés

Ugy akarom elni az eletem, hogy biztos vagyok benne, hogy nem akar engem, azt akartam hogy ki mondja.

Amikor utoljara beszeltunk kerleltem, hogy mondja ki, hogy valaszoljon jelentettem e neki valamit.

Azt mondta nem valaszol semmire.

Nem ertem miert volt konnyebb leirni ezt, mint leirni egy nemet.

Direkt csinalja hogy ne tudjak tovabb lepni mert majd vissza fog jonni?

Ha nem akar engem, miert nem mondta ki hogy nem akar? Vagy miert nem hazudta legalabb?

Egyebkent testi dolog nem volt koztunk, tehat az ki van zarva hogy majd elovesz ha ugy lesz kedve. Koztunk lelki dolgok voltak.

2023. jún. 23. 12:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy katyvasz,szerintem te is tudod a választ,talon vagy.
2023. jún. 23. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de végiggondoltam életem eddigi szakításait. Volt köztük olyan, ami elég fájdalmas volt, volt, ami inkább csak ledöbbentett, volt, ahol én szakítottam megcsalás, vagy egyéb aljas dolgok miatt, de egyszer nem éreztem azt, hogy utána még faggatóznom kelljen ahhoz, hogy egyről a kettőre tudjak lépni. Miért kéne, hogy a szakítás után tőle tegyem függővé magamat? Az sem igaz, hogy midnen részletet ismerni kéne ahhoz, hogy az ember valamit lezárjon. (Főleg, hogy ha válaszol, az sem biztos, hogy igazat mond.) El kellene gondolkozni egy pszichológus felkeresésén, ha te ennyire függsz a másiktól egy szakítás után.
2023. jún. 24. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!