Az IPL szőrtelenítők már első használat után "kérleltetik" a szőrnövekedést?
Tisztában vagyok vele, hogy az IPL gépek nem végeles szőrtelenítők, de hogyan kell elképzelni a működésüket?
Világos bőröm, sötét, erős szőrzetem van, tehát elviekben ideális alany vagyok. Borotválkozás után alapvetően már másnap visszanő a szőr picit. Ha leborotválom és átmegyek rajta IPL géppel, akkor a hagymákig kiégeti a szőrt és már első alkalom után mondjuk 5-7 nap múlva nő csak vissza a szőr? Vagy ugyanúgy borostás lesz az első pár alkalommal másnap és több idő kell míg kikopik?
Továbbiakba tudnátok ajánlani olyan IPL gépet, ami nektek bevált?
Úgy néz ki egy kezelés, hogy megborotválkozol a szokásos módon, aztán előkapod a gépet és végigvillantod az aktuális testrészt. Ezt 2 hetente ismétled. Gyakrabban felesleges, nem lesz hatékonyabb.
Minden alkalom után kevesebb szőr nő vissza. Általában 6-8 alkalom után 10% marad. Nekem 3 év után kb. 5%, már csak 3-4 hetente használom mostanság.
Napozni, szolizni nem szabad. Anyajegyre, sebre, hosszú szőrre nem villantunk, mert megég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!