Az arcom, és az ajkam felett pihe kis szörők vannak. Szeretném eltávolítani, gyantázást nem nagyon akarom mert fájdalmas.Kiszeretném probálni a szőrtelenítő krémet.Használat után borostyános lesz a börőm ?
Ne legyünk már hülyék, a szőr nem fog megerősödni attól ha borotválod, csak mivel a vège el van vágva nem kopva, vastagabb.
A szőr általában hormonálisan erősödik meg, pl fogamzágátó miatt, vagy pusztán a pubertás vagy a menopauza miatt.
Ha valakinek pihéi vannak, azt csipesszel kiszedni órákba telik, nem reális.
Én most vagyok 32, sötét hajam van és tejfehér bőröm, szóval minden látszik.
Kb 11-12 éves korom óta szedem, és kb mindent próbáltam.
A gyantán gyorsan túlvagy, de piros vagy utánna.
A csipesz vagy a cérnás ázsiai megoldás kb ugyanaz csak lassan, szóval döntsd el, hogy sokáig kicsit vagy rövid ideig de jobban fájjon.
A borotva meg a krém kb ugyanaz, mindkettő meg tud égetni/kaparni, és mindkettő után kb ugyanaz a visszanövési idő. A krémben a jóég tudja mi van, mennyire roncsolja a bőrt, a borotva meg ha megvág, az gáz.
A szőkítés csak nagyon finom pihékre jó, ha már erősebb a szőr, akkor ugyanúgy látszik. Sminkelni, alapozótt hordani vele nem igazán fogsz, mert az alapozó megül a szőrökön.
A lézer lassú, és drága, de fokozatosan lelassítja a szőr növekedést. Nekem előtte heti 2x kellett leszedni, most, a kezelés felénél már csak kéthetente egyszer.
Fájni nem fáj, inkább csak fura az a gél amit rád kennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!