Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szakítanátok ebben a helyzetben?
5 éve vagyok együtt a barátnőmmel és bár láttam/látok csinos, szép lányokat, egyikőjük, aki a tágabb ismerősi körömben van, nagyon megtetszett. Máskor is volt már, hogy bejött egy nő, de kb. addig is volt eszembe, nem gondoltam túl.
Azonban amióta tavaly tavasszal találkoztam a szóban forgó lánnyal nem tudom kiverni a fejemből. Ritkán még az adatlapjára is rámegyek, ami után persze van egy kis bűntudatom.
Ha tudnám, hogy abszolút esélytelen a dolog, akkor talán nem piszkálna, de mintha láttam volna a tekintetében valamit (lehet én gondolom túl, nem tartom elképzelhetetlennek).
A barátnőmmel néha van egy kis csörte a kapcsolatunkban, de szeretem őt, már kialakult az a klasszikus kötődés. Viszont ezt az új érzést nem tudom magamban hova tenni, egyszerűen nagyon tetszik és kész az illető lány.
Mi a legjobb megoldás ebben az esetben tapasztalataitok szerint?
Lehet erre valami érdemleges tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!