Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akivel ilyen helyzetben szakítanak az másoknak bemeri vallani a szakítás valódi okát?
Nagyon szerettem őt, szinte már kezdtem alárendelni magam az igényeinek. Hiába voltam jó, mégis bevallotta hogy akármennyire is próbálja magában elnyomni, más nőkre vágyik(nem volt konkrét ember) ennek ellenère folytatni akarja. (Röviden: szeretett de nem élte mèg ki magát)
Természetesen ezt már nem tűrtem, ott hagytam.
Jópár családtagja, ismerőse kedvelt, és csak érdekel hogy az ilyen bemeri másoknak vallani ezt? Hogy végülis baromi jogosan vetett véget ennek a másik?
Igen, tudom ne foglalkozzak vele, de mivel friss, érdekel. Vajon a családjának bemeri ezt majd vallani? Hogy szemét módon sosem szeretett és csak az időmet húzta? Vagy azt se meri majd beismerni hogy én szakítottam?
Miért kellene “bevallania”?
A családja, a barátai ismerik, tudják, hogy csajozik akkor is, ha éppen van fix barátnője is. Tudomásul veszik. Nekik más síkon van vele kapcsolatuk. Nem szólnak bele. Magánügy.
Nyilván nem te vagy az első, átmenetileg fix, aki mellett nőzik.
Jól tetted. Az ilyen nem változik.
Nem, ismerem. Érzéketlen, nem jutott el a tudatáig hogy mit vesztett. Majd később fog, mikor a lányok menekülni fognak az anyja miatt, na akkor remélem eszébe jutok
Mikor visszakértem a cuccaim még ő bunkózott és játszotta a sértettet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!