Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy a fenébe dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy a fenébe dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Soha nem szexeltem senkivel.

29 éves megismerkedtem egy 40 éves nővel akinek se gyerek se senkije nincsen egyedül él. Van saját lakása. És nagyon nagyon vonzó. Azt mondta szingli és az is.

Először hetente találkoztunk aztán már többször naponta. Kisebb nagyobb szünetekkel. Ufvaroltam neki, bókokat mondtam neki, nagyon tetszett neki. Úgy volt hogy idén nyáron megyünk nyaralni meg tavasszal ki sétálni természetbe stb. Ez nem történt meg, mert tavasz óta nem beszélünk.

Nem volt köztünk testi kapcsolat de már nagyon akartam.

Küzdöttem értitek a kapcsolatért. Nagyon sokat. Anyagilag támogattam szerelmes lettem bele nagyon.

Miután nem kommunikálunk azóta keresem őt a lakásán tudom ez valamilyen zaklatás. És különböző férfiakkal látom esténként még éjszaka, minden héten mással.

Legutóbb pénteken egy férfival volt. És szexeltek.

Megallitottam a férfit miután kijött a nő lakásából.

Kérdezem tőle honnan ismeri együtt vannak e. O erre azt mondta hogy nem. Nkncsenek együtt és első és utolsó alkalom volt hogy szexeltek, és hogy nem vette le a lábáról. Tehát a férfi azt mondta nem volt jó a szex S nővel akibe én szerelmes vagyok.

Ezutan annyira kiborultam hogy egy végeredményben egy prostira pazaroltam pénzemet időmet és energiámat aki kihasznált és még csak szex sem volt. És egy szóval sem említette hogy O prosti lenne. Annyira kiborultam. Hogy öngyilkos akarok lenni. Ezt nem tudom már feldolgozni.

2023. jún. 20. 14:47
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

De 30as. Pont ezt volt értsd már meg. Tavaly nyáron nem beszéltünk. Ősszel kibekultunk. Aztán O hivogstott. De ősszel és télen mit lehet csinálni? Nem sok mindent. Moziba mentünk, kajálni, meg sétálni pár órát. Jah meg boltokba.

Ezt csináltunk..meg volt nálam takaritani meg főzni meg beszekgetni és kb ennyi.

Kb egész januárban azt mondta meg amikor voltunk furdoben hogy megyünk nyáron együtt nyaralni meg túrázni és már nagyon várja meg ilyen helyekre

És én is. Mivel sosem voltam senkivel sem nyaralni. Itt volt a tavasz meg a jó idő a nyár, és megint az van hogy nem beszélünk. Én futkosok utána o.meg oromlany vagy nő lett. És feltem őt mert különböző férfiakkal szexel és elkaphat bármilyen némi betegséget. És tudjátok mit csinál? Utána bezarkozik egy pár napra a lakásába és kezdi elölről. Mit tegyek? Szeretnék vele kibékülni. Lehet depis és azért csinálja. De szeretnék vele nyaralni és kívánom őt is.

2023. jún. 20. 21:11
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

De te március óta maszkalsz oda?

Miért nem kérdezted eddig meg, hogy kibekulhettek-e? Meg egyáltalán miért szakadt meg a dolog?

2023. jún. 21. 14:45
 33/55 anonim ***** válasza:
77%
Hihetetlenül egybites vagy, csak a csoff.adt kis farkad meg a dugás körül jár az eszed.
2023. jún. 21. 14:48
 34/55 A kérdező kommentje:

32es: fogalmam sincs miért szakadt meg. Elfáradtam március vége felé keresem őt folyamatosan. De nem mondja meg. És közben különböző férfiakkal csinál alkalmi szexet mint aki be lenne csavarodva vagy nem tudom.

Meg mintha több személyisége lenne.

2023. jún. 21. 18:13
 35/55 A kérdező kommentje:
33as: Te meg egy buta gyökér vagy, aki értelmezni sem tud egy kérdést. Undorító.
2023. jún. 21. 18:14
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Nincs több személyisége. Szingli nő, szexel férfiakkal. Te nem szexeltél vele, lepattintott. Mi nem világos?
2023. jún. 22. 08:46
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi a kérdés?? Már vagy 1 éve ezen rinyálsz, hogy nem tudtad megdugni, de másokkal bezzeg lefekszik.
2023. jún. 22. 09:13
 38/55 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg mondtad neki, hogy pénz ellenében járna neked minimum egy kis tipitapi?
2023. jún. 22. 14:13
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az sem tiszta, hogy ez igaz, hogy ő tette a kezed a mellére?

És tényleg mit csináltatok amikor otthon voltatok?

2023. jún. 22. 14:15
 40/55 A kérdező kommentje:
A penzemert nem kaptam semmit. Ergo kidobtam az ablakon. Szó szerint. Odaadtam neki kpban. És mással szexel.
2023. jún. 22. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!