Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy a fenébe dolgozzam fel?
30 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Soha nem szexeltem senkivel.
29 éves megismerkedtem egy 40 éves nővel akinek se gyerek se senkije nincsen egyedül él. Van saját lakása. És nagyon nagyon vonzó. Azt mondta szingli és az is.
Először hetente találkoztunk aztán már többször naponta. Kisebb nagyobb szünetekkel. Ufvaroltam neki, bókokat mondtam neki, nagyon tetszett neki. Úgy volt hogy idén nyáron megyünk nyaralni meg tavasszal ki sétálni természetbe stb. Ez nem történt meg, mert tavasz óta nem beszélünk.
Nem volt köztünk testi kapcsolat de már nagyon akartam.
Küzdöttem értitek a kapcsolatért. Nagyon sokat. Anyagilag támogattam szerelmes lettem bele nagyon.
Miután nem kommunikálunk azóta keresem őt a lakásán tudom ez valamilyen zaklatás. És különböző férfiakkal látom esténként még éjszaka, minden héten mással.
Legutóbb pénteken egy férfival volt. És szexeltek.
Megallitottam a férfit miután kijött a nő lakásából.
Kérdezem tőle honnan ismeri együtt vannak e. O erre azt mondta hogy nem. Nkncsenek együtt és első és utolsó alkalom volt hogy szexeltek, és hogy nem vette le a lábáról. Tehát a férfi azt mondta nem volt jó a szex S nővel akibe én szerelmes vagyok.
Ezutan annyira kiborultam hogy egy végeredményben egy prostira pazaroltam pénzemet időmet és energiámat aki kihasznált és még csak szex sem volt. És egy szóval sem említette hogy O prosti lenne. Annyira kiborultam. Hogy öngyilkos akarok lenni. Ezt nem tudom már feldolgozni.
tévedés.
Ha meg szeretnéd kúrni megkúrnád.
Egy ember sem áldozata az életének
Csak vannak befektetők akik mindent beletolnak valamibe aztán meg türelmesen várnak mikor jön el az idejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!