Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire számít, hogy hasonló területen dolgozzanak?

Figyelt kérdés
Bár ez túl szűk megfogalmazás, hogy hasonló területen, inkább azt mondanám, hogy nem egymástól nagyon eltérőeken. Én mindig úgy éreztem, hogy reál területen lévő lányokkal könnyebb volt beszélgetni, mert az én világlátásomhoz közelebb álltak és az ilyen bölcsész, művész lelkek meg elég távol. A nő és a férfi gondolkodásmódja mindenképpen más, de szerintem ez is számít, a nők többsége ma is humán területen dolgozik.

2023. márc. 27. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jogi asszisztensként dolgozok, a férjem elektrotechnikus. 13 éve vagyunk együtt.

A művész lelkű emberek mindkettőnktől távol állnak :D

2023. márc. 27. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

Pontosabban embere válogatja.

Van, aki pont arra vágyik, hogy a másik valami más területtel foglalkozzon, másféle szemszögből lássa a világot.

Ugyanakkor pl. az orvos-orvos, jogász-jogász házasságok elég gyakoriak.

Meg a munkahely bedarálja az embert. Pl. végez valaki magyar szakos bölcsészként, és elkezd dolgozni egy általános iskolában magyartanárként. 10-15 év múlva nem Goethe-idézetekkel lesz tele a feje, hanem a magyar közoktatás ezerféle nyűgjével és a neveletlen gyerekek baromkodásaival.

2023. márc. 27. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Pénzügyes vagyok, a vőlegényem IT.s. ket teljesen ellentetes szakma

Ami számit, az a kvalitás, nem pedig maga a foglalkozás

2023. márc. 27. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam semennyire. Nekem sokkal fontosabb, hogy egyetértsünk abban, hogy a munkahelyi panaszkodást a kollégákkal intézzük el (akik pontosan tudják, miről van szó és miért frusztráló az adott dolog) és otthon max nagyvonalakban beszéljünk munkáról.
2023. márc. 27. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem sincs sok köze a kettőnek egymáshoz. Sőt a férjem mondta is, hogy anno az exnője pénzügyesként egy cégnél dolgozott vele. Kifejezetten rossznak, kellemetlennek mondta. A férjem hűtés-fűtés technikával, gépészettel foglalkozik. Én meg ápolónő vagyok, ráadásul gyermekszakápoló. A két szakma annyira más, hogy szinte néha fogalmunk sincs arról ki mit csinál, így tudunk érdekességeket is megosztani egymással. Ráadásul én - ha a jó Isten szeret engem - szeptembertől kezdem a mentőtiszti képzést az egyetemen, mert több szakmai tudásra vágyok. Egyáltalán nem számít, főleg, hogy a férjem rosszul van a vértől meg ezektől az orvosi beavatkozásoktól. Mégis engem vett el feleségül. 😅
2023. márc. 27. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én faipari technikus vagyok, életem szerelme, feleségem, gyermekeim anyja pedig neurológia doktora.

Én szélső jobb oldali nézeteket vallok, ő inkább liberális…

Szóval különbözőbbek nem is lehetnénk, mégis szeretjük egymást.

2023. márc. 27. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a fontos, hogy legyen vegzettsege es olyat amit szeret csinalni.
2023. márc. 27. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Közgazdász vagyok, a férjem szerkezetlakatos. Kiváló jól élünk.
2023. márc. 27. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább dugjál!
2023. márc. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!