Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy a fenébe dolgozzam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy a fenébe dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Soha nem szexeltem senkivel.

29 éves megismerkedtem egy 40 éves nővel akinek se gyerek se senkije nincsen egyedül él. Van saját lakása. És nagyon nagyon vonzó. Azt mondta szingli és az is.

Először hetente találkoztunk aztán már többször naponta. Kisebb nagyobb szünetekkel. Ufvaroltam neki, bókokat mondtam neki, nagyon tetszett neki. Úgy volt hogy idén nyáron megyünk nyaralni meg tavasszal ki sétálni természetbe stb. Ez nem történt meg, mert tavasz óta nem beszélünk.

Nem volt köztünk testi kapcsolat de már nagyon akartam.

Küzdöttem értitek a kapcsolatért. Nagyon sokat. Anyagilag támogattam szerelmes lettem bele nagyon.

Miután nem kommunikálunk azóta keresem őt a lakásán tudom ez valamilyen zaklatás. És különböző férfiakkal látom esténként még éjszaka, minden héten mással.

Legutóbb pénteken egy férfival volt. És szexeltek.

Megallitottam a férfit miután kijött a nő lakásából.

Kérdezem tőle honnan ismeri együtt vannak e. O erre azt mondta hogy nem. Nkncsenek együtt és első és utolsó alkalom volt hogy szexeltek, és hogy nem vette le a lábáról. Tehát a férfi azt mondta nem volt jó a szex S nővel akibe én szerelmes vagyok.

Ezutan annyira kiborultam hogy egy végeredményben egy prostira pazaroltam pénzemet időmet és energiámat aki kihasznált és még csak szex sem volt. És egy szóval sem említette hogy O prosti lenne. Annyira kiborultam. Hogy öngyilkos akarok lenni. Ezt nem tudom már feldolgozni.

2023. jún. 20. 14:47
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
85%
Akkor miért nem dugtad meg?? Mit csináltatok a szobába, tán sakkoztatok? Szerintem a töketlenségedből lett elege.
2023. jún. 20. 15:39
 12/55 anonim ***** válasza:
88%
Jó, de ő mondta, hogy fogd meg a melleit, masszírozd meg, ugye? Emlékszem rá, hogy írtad és te még megcsókolni se merted! Ő arról nem tehet, hogy nyámpic vagy és buta vagy, hogy adtad a pénzt, vitted ide-oda, te magadtól ajánlottad fel, aztán ő továbbállt és kész. Te meg leskelődsz... Majd rád hívja a rendőrséget. Te bajod.
2023. jún. 20. 15:40
 13/55 A kérdező kommentje:
12es nem Sz hogy tovább állt hanem alkalmi szexkapcsolata van, de partnere nincs. Mármint állandó párkapcsolati partnere. Akkor szerintetek mi legyen? Próbálják meg bele kibékülni, és dugjam meg őt? Mert azért valljuk be folyamatosan kívántam őt, csak én romantikus ra akartam volna csinálni hogy kimenni bhova este aztán ott csók meg ilyesmi. Nem tudtam Szt hogy O ebből már kinőtt és O olyan nő hogy egyből bele a közepébe.
2023. jún. 20. 15:48
 14/55 anonim ***** válasza:
89%

Megvolt a lehetőséged csak te nem voltál férfi. Ezt elb@$Ztad,így jártál. Az a csoda hogy nem dobott ki két hét után hanem hónapokig kínlódott egy harmincas szende szűz kisfiúval hogy hátha lesz majd valami ebből

az egészből. Nyilván már megbánta azóta hogy ennyi időt pocsékolt rád az életéből.

2023. jún. 20. 15:49
 15/55 anonim ***** válasza:
86%

Te már hiába mész vissza hozzá, már nem érdekled, vannak más szexpartnerei. Nem hiányzol neki, érted?

Engedd el!

2023. jún. 20. 15:53
 16/55 A kérdező kommentje:
15os. Nem megy az elengedés és már próbáltam.
2023. jún. 20. 16:03
 17/55 anonim ***** válasza:
91%
Írtam már kétszer, hogy menj pszichológushoz! Majd ő segít, direkt azért van, azért tanulta, hogy rajtad is tudjon segíteni!
2023. jún. 20. 16:06
 18/55 A kérdező kommentje:
De 17es már voltsm azóta március óta 10szer. Nem sikerül. Valamiért K..erős érzelmeket vált belőlem ez a nő. És mondom a pénteki pár órás pasija azt mondta nem volt jó a szex a nővel. Én meg a csillagos eget lehoznam a nonekha együtt lehetnk ezzel a nővel. És nem hiszem hogy lesz valaha stabil partnere mert van egy egyedi kiforrott szemelyisege. Ami nagyon sok férfinak nem tetszik. Nekem viszont igen és pont ezért szerettem bele.
2023. jún. 20. 16:10
 19/55 anonim ***** válasza:
90%

Lol, te nem vagy belé szerelmes, csak ő az egyetlen nő, aki szóba állt veled, aki úgyahogy figyelembe vett és most azért érzed úgy.

A szerelem nem az amit te érzel, te obsszeszív módon ragaszkodsz ahhoz, hogy ne légy egyedül, legyen barátod és végre ne légy szűz!

Hiába jársz pszichológushoz, hogyha amit mond neked nem hallgatott meg, nem okulsz belőle.

Ő segít, de neked kell elsősorban elengedni ezt a berögződést, mániát!

2023. jún. 20. 16:14
 20/55 A kérdező kommentje:
20as azt szeretném.
2023. jún. 20. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!