Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha egy férfi munkatársam kéretlenül nyomul?

Figyelt kérdés
Eleinte csak nagyon haveri szinten dumáltunk párszor, de én hülye sajnos elmondtam neki, amikor szakítottunk az előző párommal. Utána kezdődtek eszkalálodni a dolgok: celzasokat tett, hogy randizzunk, meg megd.gna stb. Úgy, hogy neki közben van barátnője... Én már nem válaszolok neki netes felületeken, se nem keresem a munkahelyen, de nem veszi magát észre...és nagyon kellemetlen a szitu.

2023. jún. 19. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Ebből nem kerülhetsz ki rosszul.

Szólj a főnöknek, utána a barátnőnek is írj.

Másként sose veszi észre mekkora nagy kretén.

2023. jún. 19. 23:33
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Mond neki hogy biztosan nem tudnál kavarni a párod háta mögött (már ha lenne), vagypedig a munkahelyeden, mert félnél hogy megütnéd a bokád. Nem hiányzik a cirkusz a főnökkel, a munkatársakkal, meg ilyenek.
2023. jún. 20. 00:37
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Béla. Én semmit nem akarok tőled.

Varázsmondat segít.

Ha mégsem jön be akkor az alábbi a csajának

Szólj a Bélának hogy ne zaklasson.

2023. jún. 20. 00:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Pont ma tiltottam le egy debilt,életemben kb.háromszor láttam,nem is ismerem,de már zaklatott neten keresztül...😂😂😂
2023. jún. 20. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
14. Hat persze ...
2023. jún. 20. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert mégis mi olyan hihetetlen a 14-es válaszában?! Sok nővel megesik hasonló, semmi valótlan nincs ebben.

Én is több pasit tiltottam már le, akik közül többet ráadásul még csak nem is ismertem, de folyamat írogattak. Azután is, hogy közöltem ne fárasszanak, mert nem vagyok rájuk kíváncsi, plusz volt, amikor már kapcsolatban is voltam.. De volt, aki ezután sem értett a szóból, így hát tiltottam a francba.

2023. jún. 20. 20:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát letilthatom, de az irodában még ott lesz..
2023. jún. 20. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!