Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Féltékenyek vagytok, ha egy munkatársatok dicsérettel illeti más nő munkatársatokat?
Figyelt kérdés
Pl megdicseri h jól néz ki csinos stb míg titeket nem.2019. nov. 17. 12:17
1/5 anonim válasza:
Nem. Én is meg szoktam dicsérni más nőket is. Van férjem, az ő véleménye érdekel igazán, ő meg ha bókol is másoknak, rám nézve tisztelettel, intelligensen teszi. Persze a bók mindig jólesik idegenektől, kollégáktól is, de nem sajnálom másoktól sem. Az szokott irritáló lenni, mikor megjelenik valami új csaj és a primitívebbek körbenyalogatják. Szánalmasan ki tudnak vetkőzni magukból egyébként normálisnak tűnő, házas emberek is. Mondjuk mikor gyakornok voltam még itt, velem is ezt csinálták, szóval nem irigység, inkább szánalom.
2/5 anonim válasza:
Nem. 😁
Amúgy munkahelyén nem illik dicsergetni a kolleganok kinézetét.
3/5 anonim válasza:
Saját tapasztalat: egyáltalán NEM JÓ érzés, ha megdicsérik az ember külsejét munkahelyen (pláne, ha a felettes teszi, mint az én esetemben). Mondjuk azt a helyet én még a próbaidő alatt ott is hagytam a francba (más okok is közrejátszottak).
4/5 Sunshinedoll válasza:
Nem lennék féltékeny, sőt. Nem örülnék, ha a munkatársam dicsérgetne, szerintem nem oda illő viselkedés.
5/5 anonim válasza:
Nem.
Engem férfi ne dicsérgessen munkahelyen, mert onnantól pokróc vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!