Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi munkatársam beszélgetés közben nem csak az arcomra néz, hanem a nyakamat, dekoltázsomat (nem kivágott ruhában) vizslatja, az miert van?
Na , amikor a retardált válaszoló és a kérdező talàlkoznak🤣
Ha azt mondjuk neked , hogy mert tetszik amit lát , mi lesz a következő kérdésed?
De..de..de..mi van akkor ha pl mélyen a szemedbe néz ?
Kérdező hány éves vagy, 15?:D
Ja, bocs lehet, hogy már ők is tudják miért teszi! :D
Nyilvánvalóan végigmer, lehet csak úgy kivancsisagbol, lehet azért mert bejosz neki.
Ennyi.
De miért? Ha azt írjuk, hogy nem jössz be neki elhiszed? Igazából mi sem tudjuk pontosan, mert nem vagyunk ott.
De én szerintem ha stírol, kétértelmű megjegyzései vannak, picit flörtöl, érdeklődik, kedves, esetleg egyszer, kétszer megerint, pl a hajad, kezed vagy bókol akkor több mint valószínű, hogy össze szűrné a levet veled.
Kérdés, hogy csak azt akar-e, vagy komolyabban is gondolja?
Neked kell ezt érezni, de mindenesetre szerintem ne ugorj mindjárt bele a lecsóba.
Ismerkedj vele, ha nem is alakul semmi a barátság is szép eredmény. :)
Na, akkor nyilvánvaló mit akar :D
(4es&7es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!