Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretné, hogy hívjam őt fel? Nem lenne ijesztő ha írok neki? Hetero lanyok segítség.
Ha ezt akarta volna akkor már írt volna vagy hívott volna 🤷🏼♂️
Túl sokat látsz bele.
De.
Semmit nem veszítesz ha ráírsz vagy felhívod,legrosszabb esetben lepattint. De hidd el nekem ha nem teszed meg örökre bánni fogod.
Nekem több ilyen is van 🤷🏼♂️
Óóóó barátom, ez volt augusztus végén, most meg már október van!!! Akár szándékos volt, akár nem (szerintem ez utóbbi, ha meg akarta volna adni a számát akkor tett volna rá utalást hogy "trükközés" helyett simán elkérd, megadja neked stb.) eltelt 1.5 hónap!
Ismered a mondást, addig kell ütni a vasat amíg meleg! Nagyon itt lenne az ideje, hogy ráírj egy "hogy vagy típusú" üzit és elkezdj vele kommunikálni.
S nem, nem szerelem, max. valami szimpátia-csíra ha jóban voltatok anno. Az hogy mit hozol ki belőle rajtad múlik, de minél tovább vársz annál jobban halványodni fog benne az emléke.
Nőként mondom, ilyen fiatal lánynál egyáltalán nem biztos, hogy nem arra ment ki amit gondolsz.
Főleg, hogy valóban, miért nem a barátnői csörgették meg.
Bár már valóban jó sokat időztél, de inkább még most írjál egy haveri szintű ráköszönést, érdeklődést, mint egyáltalán semmit.
Viszont nem "meg e találta " hanem: -meg találta-e-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!