Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tarskeresö oldalakat használtok?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 13:32
3/8 anonim válasza:
Badoo, Tinder. Ez talán a két legnépszerűbb, legalábbis én mást nem ismerek. Bár szinte mindegy, mert a nők nagy része insta követő gyűjtőnek használja ezeket az appokat, nem véletlen írják a bemutatkozásukhoz az insta elérhetőségüket, és hogy inkább ott keressék őket, mert jobban elérhetőek, válasz valahogy mégsincs.
4/8 anonim válasza:
Instán hetente találnak meg külföldi csajok-amerikai,német,francia,ők szoktak írni,jó buli fordító programmal levelezni /másolás,beillesztés,átfogalmazás /
Fent vagyok a Vágyaid.hu-n,de csak nézelődni,a bemutatkozásokat szoktam olvasni kíváncsiságból,ki az aki le tud írni 2-3 összetettebb mondatot.
Időnként felmegyek a Csajok és Pasikra,de nem veszem komolyan az oldalt,általában ha elérem az 50 lájkot akkor törlöm magam egy időre.
Ezek mind csak unaloműzők,valójában teljesen kizártnak tartom hogy társkeresőn ismerkedjek. 45F
8/8 anonim válasza:
Facebook puruttya. Nem mondom hogy bevált, de húzogatni ott is lehet össze-vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!