Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok azt, hogy a társkeresőkön kötelező legyen egészalakos, 1 évnél nem régebbi fényképet közzétenni?
Sokszor jártam úgy, hogy arcra helyes volt a nő, azonkívül nem sok látszott belőle. Csak a randin derült ki, hogy jókota súlyfeleslege van, vagy idomtalan, aránytalan, stb.
Én ezt úgy értékelem, hogy rabolta az időmet, hiszen, ha kitesz egy egészalakos képet, könnyen eltudom dönteni, hogy nekem az még belefér, vagy már nem. Szerintem ez így lenne fair. Hiszen úgyis kiderül minden és akkor sokkal kínosabb.
34
Egyetértek!
Vékony nőként, ugyanezt gondolom a csóró pasikról!
39-es! Itt nem arról van szó, hogy magányos vagyok, hanem arról, hogy mindenféle kamu, nem a valóságot mutató képekkel rabolják az időmet!
Ha a nő valós képet rakna ki, rá se nézek, görgetem tovább, majd lesz más, akinek tetszik. De így chatelek vele órákat, napokat, készülök a randira és találok ott egy teljesen más, sok esetben erősen túlsúlyos, aránytalan nőt! Ezt az elvesztegetett időt már soha nem kapom vissza.
Na ez a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!