Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeket az incel kérdéseket 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket az incel kérdéseket 1 ember teszi fel vagy van itt valami incelmaffia?

Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Elég megnézni a kérdések fogalmazását. Kb. van 3-4 incel férfi és ennyi. Néha esetleg még beesik valaki.

Hozzátenném: Egy csomó helyen, ahol a válaszolók habzó szájjal inceleznek, ott nem is incel az illető. Én is rengetegszer megkaptam már, hogy az vagyok, mert épp nem istenítettem az adott kérdésnél minden nőt. Közben pedig nem vagyok incel és még csak nem is kedvelem őket.

Viszont, a másik oldal sajnos már még gázabb. Amíg van az a kb. 3-4 fix incel férfi, addig egy csomó olyan nő van az oldalon, akik mindenért a férfiakat szidják. Valahogy ők jobban összegyűltek itt.

2023. jún. 14. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell bagatellizálni az ügyet, egyre több az incel, egyre nehezebb nőkkel ismerkedni mert egyre felszínesebbek stb.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok incel. A külsőmmel rém nehéz volt barátnőket szereznem, tényleg szimpelnem kellett más lehetőség nem volt. Vagy pénzzel támogatnom őket. Míg a chadek ingyne dugnak amennyit akarnak akiket akarnak.

Nem kell incelnek lenni ahhoz, hogy lásd a párkapcsolati piac mennyire igazságtalan, belső értékeknek mennyire kevés súlya van.

2023. jún. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!