Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket az incel kérdéseket 1 ember teszi fel vagy van itt valami incelmaffia?
Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 12:17
1/12 anonim válasza:
Szerintem 1 vagy 2
A való életben nem találkoztam még eggyel sem, vagyis nem lehetnek túl sokan. Szerencsére
2/12 anonim válasza:
Magukat incelnek kiadó provokátorok inkább.
Gyártanak egy ellenségképet, amit a kommentelők folyamat szidalmazhatnak.
Ez visz fényt a hitvány életükbe.
3/12 anonim válasza:
"A való életben nem találkoztam még eggyel sem, vagyis nem lehetnek túl sokan."
Vagy nem tudod róluk. Nem nagyon fogják hangoztatni a nézeteiket.
4/12 anonim válasza:
Szerintem egy ember, vagy max kettő. Amit nem értek, hogyha lebukik, őt hogy nem zavarja? Égne a pofám, egyszer volt, hogy ugyanabban a témában két kérdést írtam ki pár hét elteltével és nekem esett valaki, hogy ezt mégis hányszor akarom még kiírni. Olyan szarul éreztem magam, hogy azóta is félek ettől :D De ez az incel meg itt lóg egész nap és próbál a nőkben komplexusokat ébreszteni meg magát sajnáltatja...
5/12 anonim válasza:
Engem nem is érdekel , a nem normalisak torodnek szinten veluk, ssmmivel sem jobb ako ilyent ír ki. Kellemes elete lehet a kerdezonek is.
6/12 anonim válasza:
Tuti, hogy 1 vagy 2 ember áll mögötte, nagyon maximum 3. A kérdések stílusban stb nagyon hasonlítanak egymásra. Van pár unatkozó incel (vagy troll) azok csinálják
7/12 anonim válasza:
Ha megnézed a toplistás helyezést ebben a kategóriában, van pár ember aki már több száz kérdést tett fel...
8/12 anonim válasza:
Te teszed fel Balazska a legtobbjet. Leven mas szorakozasod nincs az eletben.
9/12 A kérdező kommentje:
Remélem a 8as nem nekem jött :D Ha fiú lennék is Ágoston lennék, nem Balázs. De szerencsére lány lettem, megusztam :D
Nekem is gyanúsan hasonló megfogalmazásban van néhány kérdés. Él még az a szabály, hogy csak óránként 1 kérdést lehet kiírni?
2023. jún. 13. 14:05
10/12 anonim válasza:
Fél óránként lehet kérdést kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!