Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kigyúrt férfiak! Nektek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kigyúrt férfiak! Nektek hogy megy neten az ismerkedés a nőkkel?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok kigyúrva de érdekelne, mert amit sok nővel tapasztalok neten, meg szerintem sok más átlagos férfi is, hogy nem válaszolnak, ghostingolnak, eltűnnek beszélgetés közepén meg ilyenek. Mennyire számít, dob ilyenkor a külső a dolgon?
2023. jún. 12. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanúgy, mint bárki másnak. Nem ez az elsődleges szempont ismerkedésnél. Meg amúgy nem is teszek ki magamról olyan képet, szóval online kvázi nem is derül ki rólam. Úgy vagyok vele, hogy ha anélkül is tetszek, akkor tényleg a személyiségem érdekli a csajt.
2023. jún. 12. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Jobban, mióta kigyúrtam magam.

1. Legalább magadnak ne hazudj. Ha külsőre nem néznél ki átlagon felüliként, akkor szinte egyik nővel sem tudtál volna még élőben találkozni sem, akiket a neten ismertél meg. A személyiség rész meg annyi, hogy nem vagy egy két lábon járó redflag, kb. jól vagy szocializálva, de nem kell túl mély dolgokat belelátni abba, hogy mik a valóban fontosak a legtöbb embernek az ellenkező nemben.

Engem is folyamatosan szopkodtak a csajok, hogy milyen jó a személyiségem, milyen intelligens vagyok, milyen mély, stb. De mindezt csak azért mondták, mert külsőre is tetszettem nekik nagyon. Ha nem tetszem nekik külsőre, akkor rám sem hederítettek volna.

2023. jún. 12. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
2. Azért sokféle személyiség van, a legtöbb pl. számomra taszító nőkben és férfiakban is. Persze, hogy a külső az elsőszámú szűrő, ez nálam is így van. Szerintem nem gondoltad komolyan, hogy én ezzel ne lennék tisztában.
2023. jún. 12. 16:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Naugye "kibújt a szög a zsákból" :D amúgy azért képzelem mennyire odáig van a csaj akkor, ha áttértek mondjuk messengerre és képcserénél küldesz egy befeszítős kockahasas képet :D
2023. jún. 12. 16:13
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
4. Igen egy kicsit mindjárt intelligensebbnek nézek ki olyankor :D Amúgy mlyen szög? Ez neked újdonság? Bocs, én kérek elnézést, hogy nem vagyok egy punnyadt hólyag ÉS mégis fontos nekem a személyiség. Vagy attól, mert sportos vagyok, legyek egyből egy ostoba izomagy? Amúgy tényleg nem szoktam (fél)meztelen képet küldeni, az olyan proli dolog. Ne vedd magadra, ha te igen, nem muszáj, ez csak az én véleményem.
2023. jún. 12. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Te se vedd magadra utolsó
2023. jún. 12. 16:36
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, azt ugye vágod, hogy a nők nagyrészének elég taszító, ha a pasi direkt pózolós-feszítős képeket küld vagy mutogat magáról?:D Ez messziről jelzi, hogy egy öntelt gyökér..
2023. jún. 12. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

7.

Az is messziről jelez valamit, hogy ennyire korlátolt vagy, hogy csak ebben tudsz gondolkodni. Képzeld, nekem most egész alakos kép a profilom és bizony látszik, hogy edzésben vagyok. Természetesen teljesen pozitív a nők esetében, szeretik, ha egy férfi izmos, széles vállú. Szerintem a legtöbbet fel is izgatja.

2023. jún. 12. 17:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyilvan tobben megneznek, de ehhez jo kulso kell.
2023. jún. 12. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Én mondjuk nem a csajok miatt kezdtem el edzeni :D

Kondiban egy dagadt csajt dícsérjetek meg, mert mikor vékony lesz, emlékezni fog rá, neked dagadtan is tetszett ;)

2023. jún. 12. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!