Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet az, hogy van választási lehetőséged a pasik terén, hogy megdicsérnek, megbámulnak az utcán, hogy nem neked kell kajtatni, nem neked kell kezdeményezni?
#18 nyilván nem folyamatos a fejlődés, de az izomépítés, formásodás nem pár hónapos folyamat. Ezért írtam a fél évet, akkor már jelentős tud lenni a fogyás, és az izmosodás is, ha az ember legalább félig jól csinálja (ami azért ritka kezdőknél). A kérdező ennek a harmadánál jár. Ennyi idő alatt nagyon minimális csak a változás, külső szemlélő ruhában észre se veszi. Akkor lesz ilyen rövid idő alatt jól látható a különbség, ha már van egy alap, pl régen sportolt az ember, tehát van/volt egy korrekt izomzata, így gyorsabban reagál a terhelésre, illetve ha pontosan tudja, mit, hogyan kell csinálni. A semmiből rövid idő alatt nem lesz látványos alak változás.
És nem bunkó vagyok, hanem realista. Az eredményeket nem egy gyors változás adja, hanem a kitartás és a következetesség. Ez kb mindenre igaz, legyen az bármi, tanulás, életmód váltás, sport. És pont, hogy nem elvenni akartam a kérdező kedvét. Szerintem nincs demotiválóbb, mikor azt mondják, hogy ennyi idő alatt már ezt, meg azt el kellett volna érned, főleg, mikor nem is reális. Aki még ott tart, hogy számolja, hány napja evett csokit utoljára, az előtt még nagyon hosszú fejlődés van, amihez a türelem a legfontosabb. És nem, ezzel sem bunkó vagyok, meg lebecslő, de szvsz sokkal jobb érzés, ha tudod, hogy még tudsz haladni, mint az, hogy már mindent megtettél, és mégis minden szr, meg eredménytelen. Ha tudsz még min változtatni, ha van hova haladnod, akkor van remény, és az irányítás a te kezedben van, nem pedig a szerencsén múlik, ami lutri.
De amúgy nem is a kisportolt alak a legfontosabb, azért valljuk be, a legtöbb ember messze nem sportos. Nice to have, de nem ezen áll vagy bukik a vonzalom az extrémumokat leszámítva. Mi a helyzet a ruhával? Hány új fazont próbáltál ki? Utánanéztél-e már a színeknek, mik állnak előnyösen a bőrtónusodhoz? Milyen a bőröd állapota, hajad állaga, fazonja, színe? Nagyon sok minden van még, amivel lehet javítani az összhatáson.
A megkeseredettség pedig soha nem jó tanácsadó, még akkor sem, ha valahol érthető, mert nyilván miért ne lenne érthető, ha az ember hiába vágyik a boldogságra. Ami még segíthet, ha új társaságba mész. Van, amikor az ember nem jó közegben van az ismerkedéshez. Nem azt mondom, hogy rossz emberek vesznek körül, csak egyszerűen a céljaidnak nem kedvez a környezet.
"1. Viszont számtalan ember van így, sőt a lányok/nők legtöbbje elégedetlen magával, mégis van mellettük valaki, mégis kellenek, halmozzák őket a bókokkal."
-jaaja, igen, van mellettük valaki, aki kihasználja őket. ez aztán kapcsolat... 🤦♂️
"2. Ez egy "ördögi kör: rossz tapasztalatok (ignorálás, másért való elhagyás, figyelmen kívül hagyás) > rossz önértékelés, rossz élmények (beszólt egy családtag/osztálytárs/idegen, hogy hogy nézek ki, csúnya vagyok mindegyik képen, és miattam kell az összeset újra alkotni) > rossz önértékelés."
- Nem, nincs körforgás. Egy dolog van: az, amit elhiszel. Ha másoknak hiszel, akkor soha nem lesz önbizalmad. Magadnak higgy!
"És nagyon nem jó egyedül"
- ...és itt a HIBA!!! Nem, nem rossz egyedül. Nem várhatod, hogy majd egy másik ember miatt leszel boldog. Nem függhetsz a párodtól. Ez beteges. egy párkapcsolat nem így működik. Nem két fél emberből lesz egy egész, ez csak egy béna mese. Mindenkinek egy egész teljes, önálló, felelősségteljes, céltudatos emberként kell belevágnia egy kapcsolatba. Ha ez nincs meg, akkor a történet értelmetlen, és kudarcra van ítélve.
Magadon dolgozz előbb, és nem várd a sültgalambot, meg hogy majd minden problémádat megoldja egy kapcsolat.. NEM! Fordítva megy: Ha megoldottad a problémáidat, akkor lehet kapcsolatod.
2. Ha olyan dolgokra vagyok büszke, ami nincs, az nem önbizalom, hanem beképzeltség. A környezet határoz meg. Én abból, hogy csak a családom meg a barátaim tartanak szépnek, csak azt tudom levonni, hogy csúnya vagyok, mert ők is csak azért mondják, mert szeretnek. De ha nem lenne következmény, akkor ők se lennének pozitív véleménnyel rólam az biztos. Rossz úgy élni,hogy senkinek nem jelentek semmit, a fiúk csak úgy átlépnek rajtam, meg se néznek. Nekem kell lealjasodnom azzal, hogy kezdeményezek, aztán nem lesz belőle semmi se.
3. De nekem rossz egyedül. Vágyok egy párkapcsolatra, vágyok a szexre.
- Mit látok a környezetemben? -
Hogy mindenki kapcsolatban van, minden fiú sír, hogy nincsenek normális lányok, és egy bizonyos kor után már elvárt a tapasztalat és negatívum a szüzesség, mert senki nem fog várni hónapokat, mindenkinek van hétvégére programja, a barátaim kezdenek leszakadni rólam, mert ott a párjuk. Velem egykorú unokatesóimmal is ez a helyzet: 10 hétvégéből egy szombatot vagy vasárnapot nem tudnak a barátaikkal, unokatesójukkal lenni. Én meg mit csinálok? Netflix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!