Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet az, hogy van választási lehetőséged a pasik terén, hogy megdicsérnek, megbámulnak az utcán, hogy nem neked kell kajtatni, nem neked kell kezdeményezni?
Ahhoz, hogy megragadd a férfiak tekintetét, igazándiból egy jó aura, egy jó kisugárzás kell. Ez kb olyan 70%-ban személyiség. A többi lenne a külső, csak 30%.
Jelenleg minden bizonnyal nem jó az összképed. Pl hiába húzol fel szexi ruhát, ha igazándiból feszengsz benne... akkor nem lesz vonzó a kisugárzásod.
Szóval ezekről a dolgokról igazán a barátnőid, hozzád közel állók tudnának mondani valamit.
Vagy legalább is így látatlanban nem igazán lehet tenni semmi javaslatot, hogy mit rontasz el, vagy min kéne javítanod.
Ami biztos, hogy önmagad megtalálását, határaid feszegetését csináld tovább,az jó.
Edzés, az top-top legjobb. Étrend: ettől mindig félek... első körben nem fogyni kéne amúgy, hanem izmot felszedni. Az izmok adják a nőies formákat. Nyilván így nyáron a beach body az egy cél, szóval ilyen szempontból a fogyás jó irány. Pontosabban szálkásítás, hiszen ezzel érheted el a testzsír% csökkenését úgy, hogy az izomveszteséget minimalizálod.
Nem tudom hogy nézhetsz ki, de az az érzesem hogy nem ezzel van a legnagyobb problémád, hanem a magadhoz való hozzáállasoddal. Iszonyatosan rá vagy erre görcsölve.
Minek ennyire? Egy kedves, vidám csaj akkor is vonzza a ferfiakat ha nem különösebben szép. Viszont ha egy bombázó ugy görcsöl mint te, attól futva menekülnek.
Ok, adj magadra, légy csinos, de ne csavarodj bele! Fogd föl kicsit lazábban, neked is jobb lesz, es a pasik is előbb észrevesznek.
Egyebkent a kérdésre valaszolva, engem is volt hogy egy-egy buliban körbelengtek a pasik, persze olyanok akiket bottal se piszkálnék. Bezzeg akik nekem tetszettek, azok nem alltak sorba, ott sokszor nekem kellett lépni, aztán vagy sikerült vagy nem. Egyebkent meg az összes kapcsolatom hosszabb-rövidebb barátságból, ismeretségből alakult, 1-2 alkalmit leszámítva. Mindezt ugy hogy sose edzettem, sose sminkeltem, bár viszonylag jó alakom volt, csak jól öltöztem.
Es tudod mikor jöttem össze az igazival? 37 évesen, 20 kg plusszal, válófélben egy totyogós kisgyerekkel...
Ezt számtalanszor megkaptam már, hogy biztos azért nincs, mert kishitű vagyok, és nincs magabiztosságom.
1. Viszont számtalan ember van így, sőt a lányok/nők legtöbbje elégedetlen magával, mégis van mellettük valaki, mégis kellenek, halmozzák őket a bókokkal.
2. Ez egy "ördögi kör: rossz tapasztalatok (ignorálás, másért való elhagyás, figyelmen kívül hagyás) > rossz önértékelés, rossz élmények (beszólt egy családtag/osztálytárs/idegen, hogy hogy nézek ki, csúnya vagyok mindegyik képen, és miattam kell az összeset újra alkotni) > rossz önértékelés.
Most ezek alapján én nem tudom azt gondolni, hogy jaj de jó vagyok, ez az. Mert nem.
Ne haragudj, kérdező, de a nekem írt válaszodon eleggé nevettem (8-as vagyok). 2 hónap edzés? Édesem... 8+ éve edzek konzisztensen, az étkezésre 5+ éve figyelek (és mivel valaki felhozra, ezalatt nem azt értem, hogy folyamatos deficitben vagyok, csak hogy az esetek mondjuk 80%-ában saját magam által sütött/főzött, kiegyensúlyozott ételt eszek, a maradék 20% pedig amit akarok kb. Ez nem függ attól, hogy az ember fogyni akar, vagy hízni, vagy súlyt tartani). Kb fél évig nem sok látszata lesz az edzésnek. Izmot építeni, feszesedni nem 2 hónapos munka. Ahogy a bőrápolásnak sem 1-2 hét alatt van látszata. A stílusban pedig kicsit több van, mint a bő póló-szűk póló. Rengeteg féle szabás, minta, különböző ruhadarabok, rétegezés, nem mindegy milyen színek, árnyalatok mennek a bőröd tónusához, hajadhoz. Ne sértődj meg, de eléggé az érződik ez alapján hogy minimál effortra szeretnél nagy eredményt kapni, méghozzá gyorsan. Ez nem így működik. Ilyen területen az eredményt a következetesség hozza, amikor ez mind már rutin, nem extra erőfeszítés.
A szociális készség fejlesztése is egy folyamat. Nyilván nem fogsz tudni egyik pillanatról a másikra magabiztossá válni, és nem leszel a small talk mestere. Legyél türelmesebb.
Azért ennyire bunkó ne legyél már te meg. Én is tudom, hogy semmi, de attól még a fogyás az fogyás, már nincs olyan nagy hasam és combom is kezd alakulgatni. Nyilván másabb lenne, ha 8 éve edzenék, de ez van, most kezdtem el edzeni.
Igen, minimális eredményre is várom a csodát, mert más ennyit se tesz meg. Akiknél lenne esélyem, és bátran kezdeményezhetnék, azok a kövér palik, akik nem kellenek senkinek sem.
Csakhogy nem az van, hogy 8 évig folyamatosan fejlődsz.
Az elején gyorsan, aztán egyre lassabban, aztán pár év múlva már szinte semmit.
Aki már az első 2-3 hónapban sem tud szembetűnő változást felmutatni, az vagy rosszul csinál valamit, vagy szar a genetika ---> később mégúgy sem fog fejlődni.
Kislépes is nagy lépés. Akkor folytasd az edzest ameg nem ered el a kívánt alakot, aztán tartsd meg. De ne bolondulj bele.
Annyira meg sose add le, hogy olyan pasival legyél akitől undorodsz. Akkor inkább ne legyen senkid.
Edzőteremben is lehet ismerkedni, pont most voltam egy olyan esküvőn, ahol ott ismerkedtek meg.
#18 Igazad van, vedd csak el a motivációmat, mert 2-3 hónap alatt nem pettem bomba nő.
#19 Megpróbálom majd az edzőtermet, de még nem most. Viszont már reménykedni se merek. Van igényem egy társra, van igényem a szerelemre, szeretetre, van igényem a valakihez való tartozásra, az együtt tervezgetésre. És nagyon nem jó egyedül, már kezdek nagyon rosszindulatú lenni, megkeseredett lenni, mert nincs senkim, és folyton azon gondolkodok, hogy mit rontottam el, hogy ennyire nehezen megy az ismerkedés, a pártalálás, és az undorító bókoknak is örülnöm kell, de azt se kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!