Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígértem neki hogy lesz szex. Erre komolyan is vette. Nem tudok belőle kimászni. Ha lefekszem vele akkor utána békénhagy?
Szóval vmi hirtelen ötletből felvettem a kapcsolatot egy korábbi egyalkalmas "pasimmal".
Nem kellett volna, nem tudtam hogy ez lesz.
Nem tudok visszakozni mert nem akarok előtte beégni vagy hülyét csinálni magamból, meg annak se kihozni magam hogy átvertem, meg annak sem aki nem tartja be az ígéretét, nem az a típus akivel ezt csak úgy meglehetne tenni, és mivel nagyon tartanom se kell tőle a szexben, mivel már ennyiben ismerem, gondoltam gyorsan letudom összeszoritott fogakkal és gondolom azután le is fog már állni rólam, elvégre egyalkalmas srác csak.
Egyre jobban hajt, egyre jobban belekeveredtem így a hazugságokba(a kezdeti lelkesedésem kb csak addig tartott, a többi azóta már caak időkérés időhúzás kibújások), nem gondoltam volna, hogy hetente fog akár hónapokig is így a nyakamon lenni.
Le akarom zárni.
Vagy úgy lenne jó ha olyan passzban vagyok mint amikor akkor voltam mikor felvettem vele a kapcsolatot. De nem vagyok olyan passzban, esetleg még 1 hét kéne, de már nincs időhúzás mert eddig tudtam és nem feszíthetem túl.
Volt már vki ilyen szerencsétlen helyzetben, hogy máshogy nem tud kiszállni?
Közben kerestem már "kemény"srácokat is, akik mellett nem lenne ilyen, akik mellett rám se mernének írni, rámszállni sem, de nem találtam.
Engem nem kaonak csak ugy meg.
Válogatok.
Nem véletlen én irtam rá nem fordítva. Lefeküdhetnék 20 másikkal is elhiheted. Mégsem teszem
Még azzal se aki tetszik, látod...:D
21. Nőként hatalmas fegyvertény hogy válogathatsz! szerinted melyik nő nem? Annak örülök hogy végre leírtad azt a tényt, amit a gyk-s nők tagadnak. A NŐK VÁLOGATNAK és nem FORDÍTVA van ez. A másik meg az, hogy egy nőnek lehetne 10-20 szexpartnere is naponta, ha akarná. Egy férfinek meg akkor lesz egy is, ha kiválasztják őt szexpartnernek.
Láthatod hogy a kérdésben szereplő pasi is be van gőzölve, mert most lehetőséget lát a szexre. Ha naponta lehetne neki, akkor már régen el is felejtette volna az egészet.
Neki főleg csak azért nincs naponta, mert idegenekkel nem akar lenni, mert nem tudja ki az. Igy nemigen ismerkedik senkivel. Bennem meg bízik nagyon mert ismer, voltunk már együtt.
Tart olyanoktól, nem e vmi exe havernője, vagy bármi hasonló körökbeli mászik rá esetleg.
Kb hasonlók is vagyunk nagyon sokmindenben mert en is "bújkálok", mert exem nagyon sokan ismerik így engem is rengetegen. Többen mint akiknek kéne.
Nem olyan nagy ez a világ.
Volt barátom olyan volt hogy még a multamra is féltékeny volt. És kiderült hogy legeslegnagyobb haverja az aki velem akart lenni korábban 20 évesen. És volt vmi petting köztünk de elszaladtam a végén nem mentem tovább. Azóta ő a legnagyobb gyűlölőm a világon de addig is rühelltük egymást. Teljesen véletlen botlottunk akkor egymásba a 2 gyűlölködő és petting lett belőle..:D de a gyűlölet maradt mindkettőnk részéről.
Aztán évek múlva összejöttem a barátommal és hoppá ki a barátja akitlvel testvéreként imádják egymást? Hát a legnagyobb ellenségem a földön aki csak azért nem ver meg mert nem olyan, de amúgy már nem élnék.
És a barátom meg féltékeny típus. Ha korábban lefeküdtem volna a sráccal és nem elszaladok, nekem annyi lett volna azonnal.
Na és így ez a triumvirátus együtt..hát vicces volt.:)
Én is óvatoskodom idegenekkel sokszor.
Valójában anno is amikor együtt voltunk azt csak ő tudja meg én. Ez köztünk a kapocs.
A telepre az ilyeneket már nem engedik be...
Mi lenne, ha nem húznád minden pasi agyát, meg nem prostitutálnád magad pozícióért, védelemért, vagy úgy általában? Mi lenne, ha nem ugranál mindenki farkára, aki egyet csettint? Tudom, hogy elég elvadult a gondolat, de mi lenne, ha cserekereskedelmre használnád a szexet?
Ez meg még a putrisoron is szánalmas, hogy azon kell parázni, hogy kinek az exével kúrsz, mert már mindenki megvolt mindenkinek.
Tudod, egy normális nőn senki se követeli a beígért szexet. Mert 1. Nem ígéri meg senkinek, hogy kúrni fognak, 2. Van annyi tekintélye, hogy ha nemet mond, akkor nem és kész. A pasi meg békén hagyja.
Ez így nagyon az emberiség alja, hogy de, de ti most dugtok, mert hónapokkal ezelőtt egyszer megígérted.
26-os eléggé disztingváltan megfogalmazta azt amire gondoltam. Sugárzik a magasabbrendűségi hajlamod, hogy neked micsoda ismeretségi rendszered van, és azok mekkora nagy ászok, meg mindenki mindenkit ismer, tiszta Szicília.
Ha most visszafelé nézem a dolgot, olyan nagymenő nő nem lehetsz, mert én nem ismerlek. :D
Az idegbeteg, pszichésen zavart pasi köreid sem mutatnak minőséget, amolyan anyuci kedvencei, akik gondolom szakállat viselnek, tetováltak meg gyúrnak, mint valami román autó nepperek. Aztán ha nem kapják meg amit akarnak, akkor meg keménykednek. ez nem FÉRFIAS viselkedés, ez nem az erő jele, hanem a pöcshuszárokra jellemző durcizás. Én értem hogy te ezek között szocializálódtál, neked ez jelenti a csúcsot. Most mondjam azt hogy ennél csak magasabb szintek vannak?
Na jó, nem veszem el előled a fényt, érezd jól magad, minket aztán nem tesz sehova hogy a hozzád hasonló menő csajon mennyi hozzád hasonló menő kisfiú megy át. Egy szint, igazából nem is értem mi a problémád? egy farokkal több vagy kevesebb járt benned gondolom nem okoz törést az életedben! Gondolj arra, hogy még mennyi fog a jövőben, bár eléggé belterjes a baráti köröd... :)
Nem feküdtem le senkivel..
De itt meg megy az oltás rendesen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!