Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megígértem neki hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megígértem neki hogy lesz szex. Erre komolyan is vette. Nem tudok belőle kimászni. Ha lefekszem vele akkor utána békénhagy?

Figyelt kérdés

Szóval vmi hirtelen ötletből felvettem a kapcsolatot egy korábbi egyalkalmas "pasimmal".

Nem kellett volna, nem tudtam hogy ez lesz.

Nem tudok visszakozni mert nem akarok előtte beégni vagy hülyét csinálni magamból, meg annak se kihozni magam hogy átvertem, meg annak sem aki nem tartja be az ígéretét, nem az a típus akivel ezt csak úgy meglehetne tenni, és mivel nagyon tartanom se kell tőle a szexben, mivel már ennyiben ismerem, gondoltam gyorsan letudom összeszoritott fogakkal és gondolom azután le is fog már állni rólam, elvégre egyalkalmas srác csak.

Egyre jobban hajt, egyre jobban belekeveredtem így a hazugságokba(a kezdeti lelkesedésem kb csak addig tartott, a többi azóta már caak időkérés időhúzás kibújások), nem gondoltam volna, hogy hetente fog akár hónapokig is így a nyakamon lenni.

Le akarom zárni.

Vagy úgy lenne jó ha olyan passzban vagyok mint amikor akkor voltam mikor felvettem vele a kapcsolatot. De nem vagyok olyan passzban, esetleg még 1 hét kéne, de már nincs időhúzás mert eddig tudtam és nem feszíthetem túl.

Volt már vki ilyen szerencsétlen helyzetben, hogy máshogy nem tud kiszállni?

Közben kerestem már "kemény"srácokat is, akik mellett nem lenne ilyen, akik mellett rám se mernének írni, rámszállni sem, de nem találtam.

2023. jún. 9. 21:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
"nem akarok előtte beégni vagy hülyét csinálni magamból, meg annak se kihozni magam hogy átvertem, meg annak sem aki nem tartja be az ígéretét, nem az a típus akivel ezt csak úgy meglehetne tenni"
2023. jún. 10. 10:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért?

Milyen tipus?

2023. jún. 10. 10:29
 13/30 A kérdező kommentje:
Az a tipus aki elott nem akarok magambol hülyét csinálni meg stb.
2023. jún. 10. 10:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Á, így minden világos.😂
2023. jún. 10. 10:51
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

Feküdj le vele, és megtudod a választ. Ne itt kérdezd.

Az is lehet jó lesz.

2023. jún. 10. 11:00
 16/30 A kérdező kommentje:
Nyertem még egy hetet. De már mimtha ideges lenne..
2023. jún. 11. 18:37
 17/30 anonim ***** válasza:
48%
Benned is van tartás kérdező! Ugye nincs se anyád, se apád, online szocializálódtál? Hát látszik...
2023. jún. 11. 20:08
 18/30 A kérdező kommentje:
Ez nem.online kapcsolat vagy nem is értem mirol beszélsz. Ismerjük egymást simán személyesen. Sőt nagyonis sokmindent tud rólam.
2023. jún. 11. 20:11
 19/30 A kérdező kommentje:
Jav.: nem onine kapcsolatunk van. Hanem személyes. Az online tér max csak egyeztetéshez kell meg ilyenekhez. Ő se azon él, meg én sem.
2023. jún. 11. 20:13
 20/30 anonim ***** válasza:
30%
Felesleges magyarázkodnod, egy tartás nélküli filléres "modern nő" vagy. Menjél, aztán dugasd már meg magad, aztán le van tudva a dolog. Nem hiszem hogy mély nyomokat hagy a lelkecskéden hogy hányan durrantottak már beléd. Szóval az egész kérdésed csak vihar a biliben.
2023. jún. 12. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!