Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak a hibásak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak a hibásak, azért hogy a nők el akarják tartatni magukat?

Figyelt kérdés

Ha nem lenne ennyi eltartott nő, hanem szépen elmennének ők is dolgozni. Akkor végre kiegyenlősödne egy nagy része a fennen hirdetett átlagfizetéskülőnbségnek.

Mégis mindenki a férfiakat hibáztatja, amiért azok eltartják a pártjukat, ahelyett hogy a feminizmus elenségét, a klasszikus nőt elküldenék végre dolgozni!

#nők #feminizmus #Feminizmus ellenségei #Menjetek el dolgozni
2023. jún. 9. 07:09
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
29. A nők mindig megmagyarázzák, hogy nekik az jogos ha a nők pénztárcájában turkálnak. Akkor a férfiaknak miért is nem jogos?
2023. jún. 9. 11:59
 32/36 anonim ***** válasza:
94%
#31 én ezt kérdezem, ha téged zavar, akkor miért csinálod pont azt, ami téged zavar? Hiszen szerinted nem jogos. Mégis csinálod.
2023. jún. 9. 12:32
 33/36 anonim ***** válasza:
13%
Látod, az ingyenélő feministák megint kihozták, hogy a te hibád minden, mert férfi vagy.
2023. jún. 9. 12:34
 34/36 anonim ***** válasza:
88%

Mert ti csak az ilyen nők mellett nem érzitek magatokat kiherélve.

Én nem szorulok eltartásra, jó végzettségeim vannak, jól keresek és a családom is jól áll anyagilag. Lehet találgatni, a 10 párkapcsolatomból hányban jelentett az problémát, hogy a partneremből előtört a komplexus. Nem tudom, mi az isten a baja egyes férfiaknak, de valamiért azt hiszitek, hogy ha anyagilag nem tudtok sakkban tartani egy nőt, akkor már nem tudtok neki nyújtani semmit, amiért maradna.

Pedig a boldog élet akkor kezdődik, ha nincs egymásra szükségetek, mégis egymást választjátok. Csak ugye ehhez olyan belső értékek kellenek meg egy viszonylag ép lelki világ, amivel el lehet fogadni ilyen mértékű bizonytalanságot és a kontroll ilyen mértékű hiányát.

2023. jún. 9. 12:55
 35/36 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem a mai európában, magyarországon elég kevés eltartott nő van, és azokat se az átlag Misike tartja el a háromműszakos gépkezelői fizetésből. Szerintem olyanon problémázol, ami téged nem igazán érint.
2023. jún. 9. 17:43
 36/36 anonim ***** válasza:
88%

De kérdező, figyelj már, hol van az a rengeteg eltartott nő? Eskü, nem értem, Magyarországon a nők többsége dolgozik.

Mellesleg, ki mondta, hogy tarts el egy nőt? Nem kell. Aki azt akarja, hogy tartsák el, majd keres olyan pasit.

2023. jún. 9. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!