Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak a hibásak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak a hibásak, azért hogy a nők el akarják tartatni magukat?

Figyelt kérdés

Ha nem lenne ennyi eltartott nő, hanem szépen elmennének ők is dolgozni. Akkor végre kiegyenlősödne egy nagy része a fennen hirdetett átlagfizetéskülőnbségnek.

Mégis mindenki a férfiakat hibáztatja, amiért azok eltartják a pártjukat, ahelyett hogy a feminizmus elenségét, a klasszikus nőt elküldenék végre dolgozni!

#nők #feminizmus #Feminizmus ellenségei #Menjetek el dolgozni
2023. jún. 9. 07:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%

Egy business analystot hasonlítunk egy adatmérnökhöz. A pozícióból adódó különbség önmagában egy jó 2-300 000 a nő javára.

2023. jún. 9. 09:16
 12/36 anonim ***** válasza:
94%

"Miért a férfiak a hibásak, azért hogy a nők el akarják tartatni magukat?"

Mert kik tartják el ezeket a nőket? Ha te férfiként azt mondod, nem tartod el a nőt, elmegy dolgozni.

2023. jún. 9. 09:23
 13/36 anonim ***** válasza:
7%
Dolgoznak de a penzuk nagy reszet magukra koltenek szamlak meg kaja helyett..
2023. jún. 9. 09:36
 14/36 anonim ***** válasza:
90%
Fura, én is azt látom, hogy azok hisztiznek, akik pontosan tudják, hogy nem tudnának eltartani egy embert. Amelyik férfinek megy, az lesz@rja. Akkor miért probléma, hogy más férfi arra költő a pénzét, amire akarja?
2023. jún. 9. 09:45
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Veled ki akarná magát eltartatni, aranybogár, mikor még téged is édesanyád etet-lakat?

Egyetlen egy nőt ismerek, aki nem dolgozik, a főnököm feleségét. Szívük joga, kedves egészségükre. Mert a férje úgy döntött, keres annyit hogy a családra elég legyen, az asszony maradjon otthon a gyerekekkel. És ennyi.

Mennyi nő akarja "eltartatni" magát? Mert nekem rengeteg kolléganőm van az irodában meg az üzemi részen is, illetve minden volt osztálytársnőm dolgozik pl.

2023. jún. 9. 09:49
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
#7 Ha jól értem, a lány elmondására alapozol. Valószínűleg a főnöke és a kollégái éppen az ellenkezőjét szűrték le, ami a munkája minőségét illeti.
2023. jún. 9. 09:50
 17/36 anonim ***** válasza:
97%
Annyira megnézném, hol laknak ezek a faszik. Azért elég fura, hogy mind ugyanarról a helyről írnak, ahol a nők nem dolgoznak. Csak középosztálybeli vagyok, de hacsak nem babával volt otthon, nem ismerek nőt, aki nem dolgozott.
2023. jún. 9. 09:52
 18/36 A kérdező kommentje:

15. “Veled ki akarná magát eltartatni, aranybogár, mikor még téged is édesanyád etet-lakat?”

Aranyos hogy azt hiszed, az eltartatás csak azt zavarja aki az anyánál lakik. Egyedül élek, magamra a főzők, és képzeld ki is takarítók. Csak a nőknek esik le a karikagyűrű az ujjáról, mert ki kell takarítani egy 50nmes panelt. Nekem nem.

2023. jún. 9. 10:19
 19/36 anonim ***** válasza:
97%

De ha te is ki tudod takarítani az 50 m2-es panelodat, akkor erre hívsz nőt randira, hogy nálad takarítson és megsértődsz, ha nem szeretné...?

Szerintem neked életedben nem volt nőd.

2023. jún. 9. 10:20
 20/36 anonim ***** válasza:
96%
Én sem értem a problémád kérdező. Ha te takaritasz magad után, miért zavar, hogy a nő nem takarít utánad?
2023. jún. 9. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!