Részt vettem egy előadáson a tőzsdézésről, ahol aláírtam egy szerződést, ami szerint 3 évig nem dolgozhatok és nem lehetek tulajdonosa olyan cégnek, amely tőzsdézést oktat. Be tudják ezt tartatni?
Figyelt kérdés
A cég embere amerikai volt, aki az előadást tartotta.
Az előadás 3 órás volt, angol nyelven zajlott és a szerződés is angol nyelvű. Én tőzsdézést oktató céget szeretnék létrehozni, azért tettem fel ezt a kérdést.
Még azt is tartalmazta a szerződés, hogy ha mégis részt vennék tőzsdeoktató munkában vagy alapítanék azzal foglalkozó céget , akkor a bevételemet át kell adnom annak , akinek a szerződését aláírtam.
2010. máj. 26. 22:45
2/5 anonim válasza:
első vagyok és persze hoyg betartattják veled.ha ennyire agyatlan vagy,akkor szenvedj.
3/5 anonim válasza:
Amennyiben a szerződés a korlátozást megfelelően kompenzálja akkor a korlátozó tényező érvényes. Amennyiben a szerződés csak tilt, de nem kompenzál, úgy a kikötés semmis.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hülyeség volt aláírni. Köszönöm a bíztató választ. Mi számít megfelelő kompenzációnak? Az annak számít, hogy tartottak nekem egy 4 órás előadást? Mert annyit kaptam körülbelül.
2010. máj. 26. 23:52
5/5 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg?
2011. ápr. 14. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!