Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak a hibásak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak a hibásak, azért hogy a nők el akarják tartatni magukat?

Figyelt kérdés

Ha nem lenne ennyi eltartott nő, hanem szépen elmennének ők is dolgozni. Akkor végre kiegyenlősödne egy nagy része a fennen hirdetett átlagfizetéskülőnbségnek.

Mégis mindenki a férfiakat hibáztatja, amiért azok eltartják a pártjukat, ahelyett hogy a feminizmus elenségét, a klasszikus nőt elküldenék végre dolgozni!

#nők #feminizmus #Feminizmus ellenségei #Menjetek el dolgozni
2023. jún. 9. 07:09
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ki a fene mondta, hogy utánam ki kell takarítani, húzzon el szépen minden nő dolgozni, és keressen annyit mint én, ha engem akar. És tudom hogy most az jő hogy én nem kellek senkinek, de így kéne minden férfinek hozzáállni. Nem úgy hogy pont lesz@rjúk hogy menyit keres a nő. Ha a nőknek alap hogy anyagiasak, akkor nekünk is jogos hogy azok vagyunk.
2023. jún. 9. 10:54
 22/36 anonim ***** válasza:
91%

De nem akar téged egyetlen dolgozó nő sem. Sajnos.

Itt te vagy anyagis, apa.

2023. jún. 9. 10:56
 23/36 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, én ugyanezt mondom mindig. Az egyén hibája, ha nem vár el semmit, csak a "jó alakot". Nekem tetszene, ha elterjedne ez, és ti is néznétek végre az anyagiakat, a személyiséget, nem csak a pofit.
2023. jún. 9. 10:57
 24/36 A kérdező kommentje:

22. Én is, meg a nők nagy része is!

23. Bár így lenne.

2023. jún. 9. 11:06
 25/36 anonim ***** válasza:
86%
23-nak: amit a kérdezőnek is írtam. Senki nem akar titeket. Nemcsak az aranyásók nem. Az tetszene, ha el tudnátok tartani egy bombanőt, akkor nem rinyálnátok itt. De mivel nektek az instapcsa a szint, az meg nem jut, hát a nők de anyagiasak. Aha.
2023. jún. 9. 11:07
 26/36 A kérdező kommentje:

25. Továbbra se vagyok hajlandó eltartani senki, akkor se ha megengedhetem magamnak.

Továbbá! Attól hogy neked ez a tévképzeted, hogy mindenkinek az instamodel a non plusz ultra, még nem lessz ez így. Én Kifejezetten nem kedvelem az ilyeneket, értelmes, logikus, kedves nőt szeretnék, akinek van élete, azon kívül is hogy rajtam lóg. Egyébként meg világ életemben a molettebb nők jöttek be. Ezt a komplexusod kezeltesd légy szíves!

És igen, a nők általában nézik hogy menyit keres a párjelöltjük, a férfiakat meg általában nem érdekli, és ami még sajnálatosabb, hogy sokszor a személyiséget se. 😢

2023. jún. 9. 11:16
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hol a probléma? Csak meg kell találnod a molett nőt, aki pont annyit keres, mint te és nem csak rajtad lóg! Hajrá! Akik olyanok, amilyet leírtál, azoktól úgysem akarsz semmit.

A többiekkel mit foglalkozol?

2023. jún. 9. 11:22
 28/36 A kérdező kommentje:
27. Az a baj velük, hogy sokan vannak, és miattuk vagyok számon kérve, hogy én vagyok a férfi elnyomó, aki miatt kevés a fizetésük.
2023. jún. 9. 11:24
 29/36 anonim ***** válasza:
95%
Ez tény, hogy Magyarországon a nők átlagosan 18%kal keresnek kevesebbet mint a férfiak. Ezért nem fair ugyanannyit elvárni nőktől pénzben. Amúgy meg itt te vagy anyagias, te turkalsz a nő penztarcajaban.
2023. jún. 9. 11:42
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

"Fura, én is azt látom, hogy azok hisztiznek, akik pontosan tudják, hogy nem tudnának eltartani egy embert. Amelyik férfinek megy, az lesz@rja"

Amelyik meg eltudná tartaninaz szintén nem kap nőt mert alkoholista , ronda, vagy elvan hízva és amúgy is egy genyláda. Sokan elfelejtik , hogy mindenkinek nem lehet jó anyagilag , mert akkor senki sem végezne el azokat a munkákat amik működtetik a gazdaságot és kiszolgálják az embereket , hogy legyen fedél a fejük felett és ne halljanak éhen , a pénz addig ér valamit amig vannak ólcson dolgozó munkások , mert ha nincs olcsón dolgozó munkás akkor nincs profit se .. ez egy körkorforgás , egy lánc mint a táplálék az állatok között.. józan paraszti ésszel viszont kevesen tudnak gondolkodni, csak mantrázzák önmagukat végig.

2023. jún. 9. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!