Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valami kicsinyes bosszú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami kicsinyes bosszú a részéről?

Figyelt kérdés
Legutóbbi két alkalommal mikor a párom kezdeményezett visszautasítottam, mert fáradt voltam, második alkalommal pedig picit kiborultam, mert mindig csak akkor simogat, ha akar valamit. Akkor azt mondta, hogy jólvan, akkor megigéri, többé nem nyúl hozzám. Nem foglalkoztam a megjegyzésével, mert nagyon álmos voltam és inkább aludtam. Következő nap minden normális volt, akkor este már én kezdeményeztem, de ő volt fáradt és nem volt semmi. Ma este ismét én kezdeményeztem és azt mondta, hogy "bocsi, de már elintéztem magamnak"

2023. jún. 8. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Vagy szimplán nincs akkora libidója.
2023. jún. 9. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

10-es. Ne vicceljünk már. Most azért mert valaki két este fáradt volt szexelni, ilyen dedósan kell viselkedni? 😅

Azért dolgozzon kevesebbet?

Gondolom adott munkahelye van. Mi lesz ha legközelebb beteg lesz és mondjuk egy hétig nem lesz képes szexelni? Elhagyja őt, vagy megcsalja?

Felnőtt férfi így nem viselkedik maradjunk annyiban.

2023. jún. 9. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem volt dedós viselkedés. A leírtak alapján nem.
2023. jún. 9. 10:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a párommal is el vagyunk fáradva és általában hétvégénként szexizünk csak. Amikor nem vagyunk annyira kimerülve, akkor hétköznap is mehet a kekszelés. Ha neki nem esik jól, akkor megértem és fordítva. Nem haragszunk meg egymásra egyáltalán és semmiképp nem játszmázunk, büntetjük egymást szexmegvonással.

Éretlenek vagytok mindketten.

Viszont ez nálatok a fő probléma:

“második alkalommal pedig picit kiborultam, mert mindig csak akkor simogat, ha akar valamit.”

Úgy érzed csak te, vagy tényleg úgy van? Nem mindegy, de az tuti fix, hogy nem a fáradság a hunyó.

2023. jún. 9. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:

12. Én ha nem vagyok nagyon bódultan álmos, (12 óra vendéglátó munka után is) simán voltam a párommal, vagy így vagy úgy.

Mindenre lehet időt szánni.

Ha csak a kérdező nem gyárban dolgozik, 3 műszakban, és váltva dolgozik. Nem kenyerem ítélkezni senki felett, de az is lehet hogy emellett nem is kívánta, mert nincs akkora igénye rá, mint fentebb is írtam. Libido kérdése.

2023. jún. 9. 11:24
 16/16 Bright Knight ***** válasza:
Kissé nárcisztikus a pasid.
2023. szept. 11. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!