Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim kérdés! A férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim kérdés! A férfiak tényleg nem szeretik ha egy nő "székelt" már randi előtt?

Figyelt kérdés

Itt láttam képen

[link]

Fontos emésztésileg

Nyilván higenikusat szeretik de utana kezet mosok meg minden

Vagy azt nem szeretik ha nagyon latvanyos? Pl kikéreckedik mosdóba?

Nyilván kirándulás alkalmával rájöhet az emberre a szükség, az nem olyan higénikus hogy mondjuk egy erdőben végzi a dolgát de muszály.

2023. jún. 7. 09:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert ha wc-re kell mennie mit csináljon? Ez nem olyan amit ki lehet izzadni.
2023. jún. 7. 09:32
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Konkrétan a képen linkelt embernek nem a randi előtti székeléssel van gondja, hanem hogy amblokk egy nő mer kakilni... Gondolom valami hülye troll. Te meg benyelted.
2023. jún. 7. 09:32
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Mi van??? És mégis honnan tudná meg, hogy “székeltél”? Bejelented neki, vagy mi?🤦‍♀️ Meg mi az, hogy nem szeretik? Kapjak inkább bélcsavarodást, ha mégis kell randi előtt? Én komolyan nem találok most már szavakat se, megérett a Föld a pusztulásra, tényleg.😔
2023. jún. 7. 09:33
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Soha az életben nem gondolkoztam még azon, hogy egy lány mikor székelt.
2023. jún. 7. 09:42
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Én behalok ezen a kérdéseken.
2023. jún. 7. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát szerintem megérett az emberiség a pusztulásra.
2023. jún. 7. 09:52
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
6. +1
2023. jún. 7. 10:04
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Az Isten állatkertje tényleg nagy. :D
2023. jún. 7. 10:10
 9/18 anonim ***** válasza:
97%

A képen linkelt kérdezőnek nem az a baja, hogy _randi_ előtt kakilt-e a lány, hanem hogy általában kakilni szokott. És ezt még a randizás előtt szeretné kideríteni, hogy a lány, akivel ismerkedne, kakil-e. Általánosságban, nem közvetlenül a randi előtt. Mert ő olyan lányt keres, aki egyáltalán nem kakil.

Most az egy dolog, hogy ez nyilvánvaló troll (vagy ki tudja, Amerikából mindent kinézek :D ), ha esetleg valakinek szempont is lenne, hogy randi előtt ne üríts, komolyan ehhez igazítanád a testi funkcióidat? Én személy szerint nem akarnék olyan emberrel járni, aki megszabja, mikor mehetek vécére és mikor nem, egyrészt, másrészt meg ha valaki azt szeretné, hogy ne kakilj randi előtt, annak simán lehet, hogy van valami ilyen beteg fétise, aztán azért akarja, hogy őrizgesd neki a cuccost. Messziről elkerülném az ilyet, ha élőben találkoznék vele, akármilyen okból is vágyik ilyesmire.

2023. jún. 7. 10:22
 10/18 anonim ***** válasza:
97%

"Vagy azt nem szeretik ha nagyon latvanyos? Pl kikéreckedik mosdóba?"

Kérdező, te nagyon debil vagy.

Az lenne látványos, ha randi közben mellettem leguggolna és a járdára pottyantana.

2023. jún. 7. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!