A lányok nem szeretik a környezettudatos pasikat?
Egy konkrét ügyben szeretnék kérdezni: Ismerkedtem egy lánnyal, és már ott tartottunk, hogy átjött hozzám. Kiment a WC-re. Miután végzett, mondtam neki, hogy nem tudja lehúzni, mert én a zuhanykabinból merem ki a vizet, és azzal öntöm le a WC-t, mert a vízhasználatunk a mai világban nagyon magas, az ivóvíz pedig érték. Gondolom ezt nem kell külön alátámasztani. Szóval kellemetlenül érezte magát, hogy amiért mondtam neki, hogy majd én leöblítem a kakiját, és aggályoskodott is, hogy miért kell ezt. Mondtam neki, hogy nem szeretném ráhárítani a dolgot, mert ez az én elvem, és nem kényszerítem rá másokra. Szóval végül csak leöblítettem a kakiját, de ezek után nem sokkal elment, és nem is válaszol azóta.
Most tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy az ivóvíz érték a mai világban? Én ezt tényleg nem értem, hogy ha valaki tudatosan és felelősségteljesen bánik a Föld erőforrásaival, az miért probléma?
Elég gáz randi volt szó szerint:) Ne haragudj de ez nagyon ciki hogy a kakiját leöntöd XD
Ugye csak troll kérdés?Ez nem igaz hogy van ilyen.Én se mennék utána hozzás soha többet.
Rengeteg dologgal spórolhatsz a mai világban, a vízzel is. A szar lehúzása azonban nem tartozik ezek közé. Ha odamentél volna a szaromhoz, hogy addig locsold, míg le nem megy, én is ott hagytalak volna a fenébe.
Te elmebeteg vagy, nem környezetvédő.
Szeretjük a környezettudatos pasikat. DE ez undorító. Remélem csak troll kérdés.
Meg lehet oldani ezt értelmesen is, tudnak csinálni már olyat, hogy ún. szürkevízzel öblítik a wc-t, de mindezt a tartályból.
Basszus, én rád zártam volna az ajtót, udvarolgass a végtermékemnek, ölelgessed, becézgessed, míg a halál el nem választ.
Ezek után nem akarom tudni, miféle más szokásaid vannak. Az életbe nem lesz így párod.
Kell a környezettudatosság, de ez szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!