Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg vonzóbb számotokra, ha egy fiú azt játssza hogy nem érdekeled? Én ag ellentétje vagyok, mindent megtennék egy lányért, figyelmes vagyok..de úgy érzem nem ezt szeretik 😃
Nem. És nem is ismerek olyat, akinek ez lenne vonzó.
Csak itt olvastam ilyenről 😁
Nem nagyon jönne be ez Nekem!
Jó tulajdonságaid lehetnek, Neked!
3. Te férfi vagy?
Csak úgy mondom, hogy amiket írsz fele se így van.
Ha valaki leszar akkor nem kezdek gondolkodni azon milyen jó lehet az élete meg hány lány epekedik utána, hanem én is leszarom őt, keresek valaki olyat akit érdeklek...
Nagyon nagyon túlgondolod a dolgokat.
A bunkó paraszt és a s-ggnyaló ugyanolyan rossz. Az kattan be valamiért sokaknál, ha valaki egyszerre tud eladni egy illúziót, amiben ő egy főnyeremény és egy olyan figurát, akit meg kell változtatni jó irányba.
A "figyelmes" hősszerelmest körberöhögik és rosszabb esetben hülyét csinálnak belőle, jól megalázva őt.
Ha valaki azt mutatja felém, hogy nem érdeklem, akkor nagyon hamar elmúlik iránta az érdeklődésem.
18L
@8: Az a probléma a mondanivalóddal, hogy bunkónak lenni nem menő. Lehet egyeseknek bejön, de akkor legalább 2 bunkó megtalálta egymást. Nem azon a hangsúly, hogy kimered-e fejezni magad, vagy sem, hanem azon, hogy kikell-e minden esetben, vagy sem. Ha szerinted a negatív dolgokat feltétlen kikell fejezni, hogy te vonzó legyél, akkor ott már bajok vannak.
"Kedvesség jó dolog meg társadalmilag elfogadott de a gáz az az hogyha az is csak a szándékaid részét szolgálja és ha anélkül hogy nem lennél kedves és nem állnál ki magadért"
Ez így igaz, ha alapból bunkó vagy, ne játszd meg, hogy milyen kedves vagy, csak azért, hogy sikerüljön egy kapcsolat. De hallottál már olyanról, csak szimplán kedves vagy? Vagy ez nem menő, mert rosszfiúnak kell lenni? Ez az egész egy akkora hülyeség, hogy hihetetlen. Nem betanulni kell a hülyeségeket, hanem összeszedni magadat, és magadat adni, és kiállni azért, aki vagy. Flörtölni meg tudni kell, de nem kell hozzá bunkó parasztot játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!