Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tényleg vonzóbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg vonzóbb számotokra, ha egy fiú azt játssza hogy nem érdekeled? Én ag ellentétje vagyok, mindent megtennék egy lányért, figyelmes vagyok..de úgy érzem nem ezt szeretik 😃

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 15:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%

#10 Senki se mondja hogy bunkónak lenni menő..Szó se volt róla.

Ha nem minden esetben fejezed ki magad ugy ahogy szeretnéd, ugy ahogy személyiségedből addódóan jön akkor még mindig tulgondolod mit mondj, mi fér bele mi nem amitől kevésbé vagy magabiztos hiszen még azt se hiszed el hogy amit mondassz annak értéke van.

Léteznek persze de az emberek ritkán bunkók már alapból is. Az emberek többsége általában kedves, de mondjuk ha valami nézeteltérésük van valami témában akkor már előjöhet mindenkinek a bunkóbbik fele amelyik kevésbé válogatja meg a szavait, mert ott már inkább az érzelmeid irányitanak. Itt nem is a szinészkedésről van szó, csak hogy merjed kifejezni magad, még akkor is ha bunkó vagy, mert belefér ha néha (nem mindig) bunkó vagy de akkor is tudod hogy hogy kezeld a helyzetet. Remélem így már felfogható

2022. jan. 30. 17:22
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
@11: Hát nem tudom.. Én megértem, hogy mit mondasz, és azt is, hogy miért mondod, de te nem érted, hogy ez miért nem "A jó tanács", hogy sikeres legyél ebben a "témában". Ha a te természeted olyan, hogy bunkó leszel egyből, ha valakivel nézeteltérésed van, akkor áldásom rá, ha te velem bunkó lennél egy nézeteltérés miatt, akkor kinevetnélek, és tovább sétálnék, mert az ilyen embereket így kell kezelni. Szerintem egy nézeteltérés nem indok arra, hogy bunkó legyél.
2022. jan. 30. 17:35
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Egy bókkal is lelehet venni egy lányt a lábáról, attól függetlenül, hogy a közösségi oldalakon a szép lányok folyamatosan kapják az ilyesfajta visszajelzéseket. A való életben ez más. Persze ne egyoldalú legyen, mert ha folyamatosan bókolgat az ember, az hamar idegesítő lesz, kikell egyensúlyozni, de nem, nem kell bunkónak lenned.
2022. jan. 30. 17:39
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

Incselkedés, kóstolgatás szerintem belefér, sőt, kell is (nekem, legalábbis), attól lesz olyan, mintha nem az égből pottyant volna le hozzád valaki, aki istennőként imád téged, hanem ugyanolyan emberként, akivel szimpatizálni tud. A barátaimmal is szoktuk egymást szovatni, viccelődni, nekem egy ilyen fiú előbb köti le a figyelmem, mint az, aki mindenáron úriembereskedik, az már pont, hogy azt keltené bennem egy idő után, hogy távolságtartó, amilyen udvarias. Persze, ez nem azt jelenti, hogy kőbunkónak kell lenni, a kóstolgatás ha átcsap sértegetésbe, az már rég rossz, ha pedig azért bunkó, mivel nyomulsz rá, akkor egyértelműen nincs közötök egymáshoz.

Ha jól sejtem, a kérdés magában rejti, hogy a te viselkedéseddel mi a probléma, akkor arra az a válaszom, hogy különösebben semmi. A kedvesség mellé egy egészséges magabiztosság csodákat tesz. És sokkal közvetlenebb az ismerkedés, ha a formaiasságokkal nem esel túlzásba...valahogyan az arany középutat kell megtalálni, szerintem. :) Ha valamit túlzottan eröltetsz (értem itt az előzékenységre), akkor az mindkettőtöket feszélyez, érezni lehet, hogy valami gát van köztetek. Csak add magad, nem kell egyik irányba sem túlzásokba esni. :))

2022. jan. 31. 15:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nagyon taszító, ha valaki ezt csinálja. Főleg azért taszít, mert szerintem nem normális dolog, ha valaki az ismerkedés terén taktikázik. Normál esetben ez az érzésekről szól, nem pedig arról, hogy pl. mikor írj neki vissza...
2022. jan. 31. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha azt látom hogy nem érdeklem, onnantól kezdve én sem foglalkozom vele.
2022. jan. 31. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha valaki nem foglalkozik velem azzal én sem foglalkozom, és így teljesen semleges számomra. Ha meg bunkó akkor negatív irányba tolódik, szóval semmi esetre sem próbálnék kapcsolatot kialakítani vele.

Viszont valóban az sem jó ha minden egyes percben körül ugrálsz, meg minden mondatodban rólam áradozol, ez kicsit beteges rajongás, nem normális, egyeseknek kifejezetten rémisztő lehet.

2022. jan. 31. 17:35
 18/18 anonim válasza:
36%

#3-nak valahol igaza van. Lehet tényleg kicsit túlgondoltad, de jogos. Vannak akik clingyk lesznek, mikor udvarolnak a másiknak, ahelyett, hogy lenne egy egészséges határ.

Kérdésben a "mindent megtennék egy lányért" furán jöhet ki. Nekem taszító lenne, ha egy srác, akit még nem ismerek úgy és csak ismerkedünk az bármit megtenne értem, és a saját határait leszarná, ergó nem tartja magát tiszteletben. Kell mindig egy tisztes távolság, és ez nem az hogy bunkózól a másikkal, meg nem érdekled, de az se h bármit megteszel csak úgy érte eleinte. Figyelmesnek lenni meg alap.

Az ilyeneket a legkönnyebb kihasználni.

2022. jan. 31. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!