Diákok, akik csapatsportot űznek, milyen az edzőtök? Kiabáló és káromkodós vagy az ellentétje?
A filmekben az edzők mindig agresszívek és egy focimeccsen is hallottam egy edzőt, ahogy a pálya szélén üvöltözött, úgy beszélt a gyerekekkel, mint a kutyával és káromkodott nekik.
Ez általános jelenség, minen edző ilyen?
Embere válogatja.
Fociztam egy ideig ahol az edzőnk nagyon rendes, kedves volt. Ritkán kiabált, de inkább motivált minket.
A másik csapat edzője úgy kiabált a gyerekekkel, hogy az anyjukat szidta. A szülők pedig nem hagyták szó nélkül a dolgot,mert a fülük hallatára kiabálta. Egy két idióta szülő arra hivatkozott, hogy ezzel motiválja, de ha nekem mondta volna nem hagytam volna szó nélkül.
A foci a legalja emberek gyűjtőhelye, edzők és játékosok terén is.
De ha sportoltál valaha tudhatod, hogy az ember elég komolyan bele tudja hergelni magát és felfokozott állapotba kerül.
Már nem játszom, de minden edzőm teljesen reálisan kezelte a dolgokat, amikor ordibált és kiakadt az mindig jogos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!