Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz dolog lenne leszólítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz dolog lenne leszólítani?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit személyesen nem ismerek de elég szimpatikusnak tűnik. Délutánonként szoktam látni egy buszmegállóban.Sokszor gondoltam már arra, hogy odamegyek hozzá de a végén mindig inamba száll a bátorság meg hát sajna az is gond,hogy nem tudom mit kéne neki mondanom ha oda is mennék hozzá.Szerintetek gáz dolog lenne leszólítani?Illetve milyen szöveggel lenne érdemes?

2023. jún. 5. 21:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát sajna nem jött össze :( ma odamentem hozzá.Elősször kicsit furán nézett rám de aztán jót beszéltünk egy ideig csak utána elmondta, hogy van barátja.
2023. jún. 6. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Lekoptatott, vagy barátja van.
2023. jún. 6. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos ez benne van a pakliban kedves kérdező. Sőt.

Ha az ember ismerkedni akar, és olyan nőt szemelt ki, aki jól néz ki, szép is csinos is, akkor azzal erőssen kell számolni, hogy 98%- ban tuti, hogy foglalt.

Manapság amelyik nő csak egy kicsit is kinéz valahogy, az nemigen bolyong csak úgy egyedül a nagy világban.

Régen a férfiakra mondták, hogy ha egy kicsit is szebb az ördögnél, akkor az tuti foglalt

Ma már ez inkább a nőkre igaz.

Ma férfiként 9-9.5 pontosnak kell lenned, ha átlagos nőt akarsz.

A nagyon jó nőről már ne is beszéljünk, hogy ahhoz hàny pont kell.

Ezt inkább ne is érintsük.

2023. jún. 7. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!