Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz dolog lenne leszólítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz dolog lenne leszólítani?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit személyesen nem ismerek de elég szimpatikusnak tűnik. Délutánonként szoktam látni egy buszmegállóban.Sokszor gondoltam már arra, hogy odamegyek hozzá de a végén mindig inamba száll a bátorság meg hát sajna az is gond,hogy nem tudom mit kéne neki mondanom ha oda is mennék hozzá.Szerintetek gáz dolog lenne leszólítani?Illetve milyen szöveggel lenne érdemes?

2023. jún. 5. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Próbáld meg! Ha nem teszed később bánni fogod! :)

Hajrá!

2023. jún. 5. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
Van egy jegyed? Én ezzel indítanék
2023. jún. 5. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Persze, csináld csak. Ráfér a lányra egy jóízű nevetés!
2023. jún. 5. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Meg tudnád mondani, mikor megy a következő busz?
2023. jún. 5. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem gond. Miért ne állhatna normálisan az ismerkedéshez? :)
2023. jún. 5. 22:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel neki, úgyis benne lesz az ismerkedésben.

Szóval felesleges várakoztatni :D

2023. jún. 5. 23:00
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

nem tudom hány évesek vagytok de nekem amit a #2 irt az alapjan egybol luzernek tunnel

#4 is erdekes, egy normalis ferfi nem megy ugy oda a buszhoz hogy fingja sincs semmirol, + ki van irva, engem ezzel senki se zargasson

DE ha bejossz neki mehetsz a legluzerebb dumaval is, akkoris lesz eselyed. Amugymeg add önmagad, szólítsd le, nincs mit veszítened.

2023. jún. 5. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Ha helyes pasi vagy bármilyen témával odamehetsz, ha nyomika vagy akkor viszont inkább engedd el a dolgot. Senki nem szereti, ha szerencsétlenek mennek oda hozzájuk nyilvános helyen.

Nem azt mondom, hogy az vagy, csak általában egy jó pasi nem sokat agyal ilyenen, ha tetszik neki valaki miért ne alapon szóba elegyedik, aztán lesz ami lesz. Aki meg bàtorságot gyűjt online az általában kis furi alkat.

2023. jún. 5. 23:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Még szemkontaktus sem volt soha amire egy biztatóbb visszanézés érkezett legalább? Mert ez így a derült égből nem szokott működni, az ismerkedés nem megy annyival, hogy odapattan eléd egy sosem látott valaki.
2023. jún. 6. 06:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd meséld el, mi volt! :)
2023. jún. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!