Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

25 èves lettem ma,ès nagyon rosszul esik hogy a barátom nem köszöntött fel,elfelejtette a szülinapom lassan 7ève leszünk együtt.

Tudom ciki de már ma többszöris bekönnyeztem mert nem esik jól.

Veletek is fordult már elő ilyen?

#elfelejtettSzülinap#
2023. jún. 4. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Wn is elfelejteném az összesnek a szulinapját(akármelyik kapcsolatomban)de érdekes mindegyik beszél rola napokkal elotte hogyvszervezi meg ezt azt akar, meg meghiv ezt azt, mindenki de még egyes rokonaim is a kéoembe tolják már előre hogy szülinaoja lesz, meg családi összefogás is van ebben amugy hogy xnek szülinapja lesz, egymásnak is szólunk.

Nekem olyan társam még nem volt aki némabob és utolag hüppög.

Sőt néha sértésnek veszem azt mikor előre már "kiabálnak" hog, nemsoká szülinapja van.

Nem birom az ilyen kisebbségi komplexusosakat. Ha engem nem koszont fel valaki csak utólag mikor leesik neki hogy jaaa, es ad egy ölelést puszit teljesen jó az is.

Sőt exem is olyan menő ugy tetszik. Mesélte mit csinált a szulinapján, én meg: ja szulinapod volt? És nevet hogy ismer már engem ez csak én lehetek hogy semmit nem vágok soha:D

És tök jól elröhögünk elvagyunk mindig:)

Semmilyen komplexusa nincs ahogy nekem sem. Ami viszont szinte mindenki másnak van.

2023. jún. 4. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Vannak akik nem jók az ilyen dátumok megjegyzésében vagy ha tudja is, hogy mikor van a szülinapod, fel se tűnt neki, hogy az ma van. Mondjuk ha tudja, hogy neked ez fontos, akkor a kedvedért igazán figyelhetne és ha más nem, telefonján állítson be egy értesítést, hogy nehogy elfelejtse. De ha amúgy tudod, hogy szeret és jó a kapcsolatotok, akkor ezt ne vedd magadra, nem feltétlenül jelenti, hogy nem érdekled eléggé és azért történt.

Említsd meg neki, biztos elnézést kér és majd kárpótol, attól legalább kicsit jobban éreznéd magad. Annak semmi értelme, hogy magadban szomorkodj miatta.

2023. jún. 4. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd el neki, hogy milyen nap van. Én sem szeretem előtte emlékeztetni a páromat, mert jobban szeretem, ha magától eszébe jut, de nem mindenki jó a szülinapok megjegyzésében.
2023. jún. 4. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy hét éves kapcsolatban nem kifogás, hogy nem jó a dátumok megjegyzésében.

Talán azért, mert mi is hét éve vagyunk együtt a párommal, aki egyébként tényleg nem a legjobb ebben, de azért durva lenne, ha ilyesmire nem emlékezne. Ilyesmit el se tudok képzelni.

2023. jún. 4. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem állapítható meg, de nekem úgy tűnik, hogy a kommunikáció terén (is) nagy problémáitok vannak.
2023. jún. 5. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!