Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, melyik végzettség szimpatikusabb egy nőnél?
Figyelt kérdés
A "nem számít a végzettség, nem ez alapján döntök" választ értem, de bizonyára neked is lehetnek preferenciáid, előítéleteid, vagy csak ismered magad annyira, hogy tudd, milyen gondolkodású nővel jönnél ki.2023. jún. 4. 15:01
11/15 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣
Ja, én sem tudok megélni abból, hogy tolmács vagyok. Az is bölcsész karon van.
12/15 anonim válasza:
Én most a művészlelkekről beszéltem, a tolmács nem feltétlenül az. A kérdező tette egybe a kettőt, én nem.
13/15 anonim válasza:
11. Na ez az.
Nevetséges, hogy pl társkeresőkön minden nő diplomás férfit keres.
Azt gondolják, hogy akinek diplomája van, az annyit keres, hogy elsem tudja költeni.
Meg az biztosan szuper intelligens.
Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. A diploma nem mindíg egyenlő a szuper jó fizetéssel.
14/15 anonim válasza:
Irónia volt. Baromi jól megélek a tolmácsolásból.
15/15 anonim válasza:
14.
Abból igen, de akkor is igaz, hogy nem minden diplomás keres jól.
A tolmácska az igen. Az szupi.
😄😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!