Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, melyik végzettség szimpatikusabb egy nőnél?
Az első kettő és a gazdasági, plusz bármilyen természettudományi. Szeretem az okos nőket, akik logikusan élnek.
A művészekkel sosem tudtam kijönni.
Ja bocs, elnéztem. Szóval az "egészségügyi" , a "logikus" és a "pénzügyi".
Gyerekmániásokkal és művészekkel nem jövök ki. Túl szentimentálisak. Szeretem a romantikát, de túl sok dolgot tartok bullshitnek az ilyen emberek gondolkodásában
A természettudományi az kimaradt, bár szerintem be lehet sorolni a logikus csoportba.
Írhattam volna még egy kifejezetten férfias csoportot is, pl rendőr, katona, de az kimaradt.
Annyira nincs kikötésem, viszont egészségügyissel kevésbé lennék együtt. Volt ott családtagom, ismertem sok embert, kb. mindenki félrelépett házon belül.
A gyerekcentrikussák pozitívum, viszont eddig csak furcsa tanárokat/óvónőket láttam a korosztályomból, akik kb. valami tündérmesében éltek a saját fejükben.
A művészeteket szeretem, viszont ilyen lányt még nem ismertem meg jobban.
Műszakis vagyok, ez jó vonal, viszont a pénzügyre nyomtam. Azzal annyira nem vagyok képben, de feltételezi, hogy a másik sem szórná a pénzt és ha később csinálnánk egy vállalkozást, képben lenne a dolgokkal.
Milyen művész? A tanár is művész ? Tisztában kellene lenni azzal, hogy minek tanul az, aki bölcsész karra jár.
Udv, egy tolmács
Egyetértek a hatossal, én is nyelvszakos bölcsész vagyok és annak nem sok köze van a művészetekhez. A bölcsészet elég nagy ernyőfogalom, tök más karakterű embereket vonzanak a különböző területei.
Amúgy meg attól még, hogy valaki művészetekről tanul, még nem lesz művész, tehát elég más dolog mondjuk művtöri szakra járni, vagy mondjuk a Moméra fotó szakra, ahol ténylegesen alkotsz, nem tanulmányozol.
Ahogy a 8-aska mondja.
Én nem szeretnék túl nagy végzettségű nőt, mert abból mindig csaj baj van.
Otthon ő hordja a nadrágot, mindíg az van amit ő akar, mindíg ő az okosabb, ő úgy érzi, hogy csak ő tud bánni a pénzel, stb.
Állandóan az Operába, meg a zeneakadémián kellene ülni.
Szét unnám még az életemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!