Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják elfogadni az emberek, ha egy pár tagjai között nagy végzettségbeli különbség van?
Figyelt kérdés
Nálam sosem volt szempont ismerkedésnél, hogy a másiknak milyen végzettsége van, nem a megszerzett okiratai érdekelnek, hanem a személyisége. Belefáradtam már abba, hogy mások ítélkezését hallgassam. Nem fogom megérteni, hogy miért annyira meghökkentő, hogy a páromnak nincs érettségije, hanem szakmája van, burkolóként dolgozik. Egyáltalán posztgraduális végzettséggel miért lenne muszáj, hogy diplomás párt válasszak? Miért gondolják azt, hogy én annyira okos vagyok, a párom meg buta, kizárt, hogy legyen közös témánk, neki csak egy trófea vagyok, amit lehet mutogatni? Miközben számos területen sokkal tájékozottabb, mint én.2023. máj. 31. 11:52
1/3 anonim válasza:
Akkor váljék egészségedre! Ne törődj azzal, hogy mit mondanak mások. A saját tapasztalataid vezetnek majd.
2/3 anonim válasza:
Ki nem tudja elfogadni?
Van egy diplomám, 2 OKJ-m, 2 nyelvvizsgám, barátnőmnek meg van egy érettségije, meg egy szakközépiskolai szakmája, és olyan mezőgazdasági munkakörben dolgozik, ahová egyébként 8 általános a feltétel. Mégsem érzem azt, hogy tömegek macerálnának azért, amiért barátnőmmel vagyok. Volt ugyan, hogy valaki elcsodálkozott azon, hogy mi a szakmája, de ennyi. Sehol nem tapasztaltam ezt a fene nagy ítélkezést. Ha meg valakinek nem tetszik, az sem tud érdekelni. Tartom magam annyira értelmesnek és érettnek, hogy ne azon vergődjek, hogy vajon XY idegen mit gondol rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!