Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni, hogy egy férfi, aki korábban kedvelt, már utál? Ti hogy viselkedtek ilyenkor az adott nővel és mi válthatja ki belőletek az utálatot?
Figyelt kérdés
Az összes lehetséges ok érdekelne…2023. jún. 3. 16:15
11/24 A kérdező kommentje:
10# ez az, hogy azt nem mondanám, hogy érdektelen vagyok neki, mert beszél rólam. És figyel.
2023. jún. 3. 17:44
12/24 anonim válasza:
Most mi van, az számít. Ha lepattint, akkor nem vagy érdekes a számára vagy más van a képben.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem pattint le, nem erről van szó. Mondom olyan, mintha utálna.
2023. jún. 3. 17:59
14/24 A kérdező kommentje:
13# és most beszél rólam és most is figyel. Tehát ez van most.
2023. jún. 3. 18:00
15/24 anonim válasza:
Ha utálok valakit, azt félre érthetetlenül tudtára adom.
Mondjuk tönkre teszem az életét. Meg vannak hozzá a kapcsolataim.
Mer ha elérte, hogy megutáljam, ahhoz nagyon nagy hibát kellett elkövetnie.
Mondjuk nem tud meghatni. Volt már ilyen.
16/24 anonim válasza:
Ha nincs érzése irántad akkor közömbös a legjobb szó.
17/24 A kérdező kommentje:
16# amíg foglalkozik velem, addig ha jól sejtem, nem közömbös. Ahogy akkor se, ha túl feltűnően durcizik. Se javítsatok ki, ha tévedek…
2023. jún. 3. 19:59
18/24 anonim válasza:
Oké hogy durcizik, de basszus egy felnőtt férfi ilyesmit nem csinál. Miért nem allitod le ha zavar, vagy miért nem ignoralod te? Miért nem cseszel rá magasrol de komolyan? Éretlen kisfiú szintjén van, mit eszel rajta?
19/24 anonim válasza:
nem lehet, hogy nárcisztikus pasival hozott össze a sors?
20/24 A kérdező kommentje:
18# ignorálom én is. Attól még nem értem…
19# ezt már többen mondták…
2023. jún. 3. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!