Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni, hogy egy férfi, aki korábban kedvelt, már utál? Ti hogy viselkedtek ilyenkor az adott nővel és mi válthatja ki belőletek az utálatot?
Figyelt kérdés
Az összes lehetséges ok érdekelne…2023. jún. 3. 16:15
1/24 anonim válasza:
Utál? Valami nagyon nem tetszhet neki veled kapcsolatban. Nem szól hozzád, kerül, látod, hogy a szemeivel megöl képletesen. Vagy ha jól felidegesíted lehet kötekedik, kicsinál.
2/24 A kérdező kommentje:
Igen, korábban nagyon kedvelt, most meg mintha utálna, de nem tudom, hogy csak megjátssza-e, mert tudomásom szerint nem tettem semmit, amiért utálnia kellene. Ezért kérdeztem, mi a jele az igazi utálatnak és mi a megjátszott utálatnak? Honnan lehet eldönteni, hogy melyik áll fent?
2023. jún. 3. 16:23
3/24 anonim válasza:
Aki igazából utál az nagy ívben lesz@rja a fejedet.
Mit tesz, amiből azt feltételezed, hogy utál?
4/24 anonim válasza:
Nem keresi a társaságod, annyit beszél veled, amennyit muszáj.
5/24 A kérdező kommentje:
3# inkább írtam
2023. jún. 3. 16:33
6/24 anonim válasza:
Az nem igaz hogy mindenegyes esetben lesz@rj@ a fejed az, aki gyűlöl, ha mit tudom én taliztok eleget munkahelyen, baráti társaságban, akkor nem tuti, hogy nem szólna be.
Ha totál letoj az azt jelenti, hogy neutrális vagy számára, nem érdekli egyáltalán, hogy mit mondasz, teszel.
7/24 A kérdező kommentje:
Nem szól be.
2023. jún. 3. 16:39
8/24 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy már nem kíváncsi rád.
10/24 anonim válasza:
"Aki igazából utál az nagy ívben lesz@rja a fejedet."
Én még utálatnak se mondanám. Aki szarik rád, annak egyszerűen érdektelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!