Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (Lányok/nők) Vállalnátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Lányok/nők) Vállalnátok hogy beáltok ķurv@nak csak mert úgy érzitek minden kötél szakad?

Figyelt kérdés
Pontosítok,keresnétek egy idősebb embert aki pénzel de cserébe lefekszel vele.Van ennek neve is de nem jut épp eszembe
2023. jún. 2. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Én amikor munkam se volt meg éheztem se álltam be qrvának.

Az utolso penzembol mentem ki.kulfoldre ahol átvertek es kiderul hogy pr.sti melo. Hát én hazajottem vissza 10 ft-al a munkanelkulisegbe inkább.

A pr.stik majd' meg tudtak volna ölni is hogy akkor se állok be mikor éhezek pénzem sincs.

A strici azt mondta nem latott még nőt akinek ekkora tartása lenne.(ráadásul svájcban ahol.milliokat is lehet keresni/hó és igy se adtam magam el)

És jé így se haltam éhen hanem felálltam a padlóról akkor is.

2023. jún. 3. 08:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha, ez undorító! Éheztem én már életemben, de még kéregetni sem kéregettem soha! Saját erőből, munkából teremtettem rá elő a pénzt, ha kellett bármire! Nem fogok lealacsonyodni állat szintjére és a testemet árulni, akkor már inkább éhenhalok.
2023. jún. 3. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Molnár Anikó szint?
2023. jún. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!